Η Sinéad O’Connor απολογήθηκε στον Arsenio Hall για τον Prince

sinead-oconnor Ints Kalnins
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Είχε κατηγορήσει τον Αμερικανό τηλεπαρουσιαστή ότι προμήθευσε ναρκωτικά στον καλλιτέχνη.

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Η Sinéad O’Connor ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τις κατηγορίες που είχε απευθύνει στον Αμερικανό κωμικό και τηλεπαρουσιαστή Arsenio Hall, σύμφωνα με τις οποίες, εκείνος είχε εμπλοκή στον θάνατο του Prince. Οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν αργότερα έδειξαν ότι ο Prince πέθανε από υπερβολική δόση ισχυρών ναρκωτικών.

Reuters / Mike Blake

Σε μια ανάρτησή της στο Facebook τον περασμένο Μάιο, η O’Connor είχε ισχυριστεί ότι ο Hall προμήθευε τον Prince με ναρκωτικά «για δεκαετίες», ενώ τον είχε ακόμη κατηγορήσει για νοθεία του ποτού της με ναρκωτικά πριν χρόνια, στο σπίτι τού Eddie Murphy. Η τραγουδίστρια δήλωσε τότε ότι είχε καταγγείλει τον Hall στην αστυνομία, ο οποίος απάντησε με αγωγή, απαιτώντας πέντε εκατομμύρια δολάρια για δυσφήμιση. Εκπρόσωπος του Hall είχε απαντήσει ότι οι κατηγορίες είναι πέρα για πέρα «ψευδείς, γελοίες και παράλογες», ενώ κατηγόρησε την τραγουδίστρια ότι αναζητά απεγνωσμένα την προσοχή των media μέσω των εμπρηστικών αναρτήσεών της.

«Ζητώ συγγνώμη για τις αναρτήσεις μου στο facebook για τον Arsenio στον βαθμό που νόμιζε κανείς ότι τον κατηγόρησα ως έμπορο ναρκωτικών του Prince και προμηθευτή παράνομων σκληρών ναρκωτικών ή ότι υπονόησα πως είχε κάποια σχέση με τον θάνατο του Prince. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη γιατί αυτές οι δηλώσεις θα ήταν ψευδείς και τις αποσύρω κατηγορηματικά» δήλωσε στο TMZ η O’ Connor. Η νομική πλευρά του Hall έχει αφήσει εννοηθεί ότι θα αποσύρει την αγωγή.

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017