Δεν θα ανεγερθεί τελικά ο κεραυνός του Bowie στο Λονδίνο

bowie-brixton
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Συγκεντρώθηκαν μόλις 50.000 από τις 900.000 λίρες που απαιτήθηκαν για το εγχείρημα.

Παρά τις προσπάθειες των φανς του David Bowie, δε συγκεντρώθηκαν τα απαιτούμενα χρήματα για την κατασκευή ενός μνημείου για τον καλλιτέχνη, κοντά στην γενέτειρά του στο Λονδίνο. Η διαδικτυακή καμπάνια κατάφερε να εξασφαλίσει μόλις 50.000 λίρες από τις 900.000 που χρειάζονταν για το φιλόδοξο έργο.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Η ομάδα This Ain’t Rock’n’Roll είχε ετοιμάσει σχέδια για την ανέγερση του κεραυνού που κοσμεί το εξώφυλλο του «Aladdin Sane», στο Brixton του ανατολικού Λονδίνου, λίγα τετράγωνα μακριά από την Stansfield Road όπου γεννήθηκε ο Bowie. Η προσπάθεια των διοργανωτών, μάλιστα, είχε και τη στήριξη των δημοτικών αρχών του Λάμπεθ, όπου γεννήθηκε ο τραγουδιστής.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ. Πάρτε ιδέες!

Παρά τη δυσμενή εξέλιξη, οι διοργανωτές της καμπάνιας ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα άλλο έργο δημόσιας τέχνης εις μνήμην του Bowie. Σε ανακοίνωση τους ευχαρίστησαν τους περίπου 700 φανς του Bowie οι οποίοι στήριξαν το φιλόδοξο εγχείρημά τους, ενώ υπογράμμισαν ότι θα επιστρέψουν με μια νέα πρόταση, με στόχο να τιμήσουν τη μνήμη του.