O Paul McCartney ετοιμάζει νέο δίσκο με τον παραγωγό της Adele

paul-mc-cartney
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Το πρώην «σκαθάρι» επιστρατεύει τα μεγάλα μέσα.

O Paul McCartney αποκάλυψε στο BBC Radio 6 και τον Matt Everitt ότι αυτή την περίοδο δουλεύει πάνω σε νέο δίσκο, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του solo κυκλοφορία το 2013, με το άλμπουμ «New».

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Αν και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη νέα του δουλειά, ο McCartney μίλησε εκτενώς για τη συνεργασία του με τον Greg Kurstin, τον παραγωγό της Adele που βρίσκεται πίσω από την τεράστια επιτυχία «Hello» μεταξύ πολλών άλλων.

«Ετοιμάζω ένα νέο άλμπουμ κι έχει πολλή πλάκα. Είμαι στη μέση της διαδικασίας. Δουλεύω με έναν παραγωγό, με τον οποίο συνεργάστηκα για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια, σε ένα κομμάτι για μια ταινία κινουμένων σχεδίων» είπε ο McCartney για τη συνεργασία του με τον Kurstin, συγκρίνοντάς τον με τον Μίδα της μουσικής βιομηχανίας. «Δούλεψε με τον Beck και έφτιαξε το “album της χρονιάς”. Μετά δούλεψε με την Adele και έκανε το “τραγούδι της χρονιάς” και το “δίσκο της χρονιάς”, αποσπώντας φυσικά και το βραβείο του «παραγωγού της χρονιάς» ανέφερε σχετικά.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!

Παρόλα αυτά, ο Paul McCartney παραδέχτηκε την ανησυχία του μήπως ο κόσμος θεωρήσει πως ο βετεράνος μουσικός πηγαίνει με το ρεύμα της εποχής, στο βωμό των χιτς.