«Monochrome»: 80 καλλιτέχνες από 40 χώρες παρουσιάζουν τις φωτογραφίες τους στην Blank Wall Gallery

polod--france-france Polod # France
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Η γκαλερί της Κυψέλης παρουσιάζει ακόμα μια ενδιαφέρουσα ομαδική έκθεση φωτογραφίας, αυτή τη φορά με σημείο αναφοράς τη μονοχρωμία.

Η μονόχρωμη φωτογραφία είναι, όπως φαίνεται, ένα κοινό σημείο αναφοράς ανά τον κόσμο. Είναι κάτι που προκαλεί το ενδιαφέρον των ίδιων των φωτογράφων αλλά και των θεατών. Η δημιουργία μίας νέας εικόνας από κάτι οικείο, καθημερινό, σίγουρα είναι μεγάλη πρόκληση για το φωτογράφο, αλλά και ερέθισμα για τους θεατές. Η κυριαρχία ενός μόνο χρώματος μπορεί να δημιουργήσει εντελώς νέες εικόνες και να προκαλέσει την προσοχή αλλά και το συναίσθημα του θεατή, ο οποίος επικοινωνεί με το φωτογράφο μέσα από αυτές.

Christian Brogi # Italy
Meagan Dwyer # USA

Αυτή την επικοινωνία θα έχουν τη δυνατότητα να γευθούν όσοι θα επισκεφθούν τη Blank Wall Gallery από τις 31 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου.

Raul Raschetti # Sweden
John Giannatos # Greece

Oι καλλιτέχνες που θα εκθέσουν τα έργα τους στο «Monochrome» προέρχονται από τις εξής χώρες: Αιθιοπία, Αϊτή, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ινδία, Ινδονησία, Ιράν, Ιρλανδία, Ιταλία, Καναδά, Κούβα, Κροατία, Κύπρο, Λευκορωσία, Μαδαγασκάρη, Μαλαισία, Μεξικό, Νορβηγία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ολανδία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Σουηδία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Χονγκ Κονγκ.

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος

Sadegh Souri # Iran
Info
Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 31 Μαρτίου, 20:00
Διάρκεια: 31 Μαρτίου έως 13 ΑπριλίουBlank Wall Gallery
Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
T: 211.4052.138 
E: [email protected]