Ακυρώθηκε συναυλία του Morrissey λόγω προβλημάτων υγείας

morrissey
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Αναγκάστηκε να διακόψει προηγούμενη συναυλία μετά από έξι τραγούδια λόγω προβλημάτων με τη φωνή του.

Ο Morrissey, ο πρώην τραγουδιστής των Smiths, ακύρωσε μια συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Απριλίου στο Σαν Αντόνιο του Τέξας λόγω προβλημάτων υγείας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συναυλιακού χώρου όπου θα εμφανιζόταν ο Morrissey, ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή του, λόγω προβλημάτων υγείας που προέκυψαν κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Τούσον.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Τούσον, ο Morrissey ανακοίνωσε στο κοινό πως «φαίνεται ότι έχω αφήσει το μισό μου στόμα στην Γκουανταλαχάρα», προτού κατέβει από τη σκηνή, μετά από μόλις έξι τραγούδια. Αφού έφυγε από τη σκηνή, μέλος της μπάντας του Morrissey Gustavo Manzur εξήγησε στο κοινό ότι ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φωνή του και, παρά τις προσπάθειες του, δεν ήταν εφικτό να συνεχίσει το σετ.

Reuters

Αν και είναι γνωστός για τη συνήθεια του να αποχωρεί από τη σκηνή όταν ενοχλείται από το κοινό ή τη διοργάνωση των συναυλιών, τα τελευταία χρόνια ο Morrissey έχει αναγκαστεί να ακυρώσει ορισμένες εμφανίσεις του λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Ο τραγουδιστής είχε διαγνωστεί με καρκίνο τον Οκτώβριο του 2014 και έκτοτε έχει υποβληθεί σε σειρά θεραπειών. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ασθένεια τον έχει καταβάλει, αλλά αυτό δεν τον έχει εμποδίσει από το να ολοκληρώσει τον επόμενο δίσκο του.