Τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το νέο album του Noel Gallagher

noel-gallagher Andrew Fosker
ΤΡΙΤΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Τελευταίος δίσκος του πρώην κιθαρίστα των Oasis ήταν το «Chasing Yesterday» του 2015.

Ο Noel Gallagher αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου νέου δίσκου του. Ο πρώην κιθαρίστας των Oasis υπολογίζει να ολοκληρώσει τον τρίτο του δίσκο με τους High Flying Birds τον Ιούνιο. Την παραγωγή στον επερχόμενο δίσκο του Gallagher έχει αναλάβει ο David Holmes.

REX/Shutterstock / Richard Isaac

Σε μια συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Russell Brand στο Radio X, ο Gallagher ρωτήθηκε για τον νέο δίσκο του και απάντησε «πιστεύω ότι είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία τον Νοέμβριο». Στη συνέχεια, ο οικοδεσπότης της εκπομπής του ζήτησε να μιλήσει για τα τραγούδια του δίσκου, με τον Gallagher να ανταποκρίνεται πως «υπάρχει ένα που ονομάζεται “instrumental number three”».

Photograph: Samir Hussein/Redfer / Samir Hussein

Σόλο καριέρα ακολουθεί και ο Liam Gallagher μετά την διάλυση των Oasis.

Μιλώντας πέρσι τον Απρίλιο στο ΝΜΕ, ο Gallagher εξήγησε πως θα «μπερδέψει λίγο τα πράγματα» στον τρίτο του δίσκο. «Κάνω κάτι διαφορετικό, για να διασκεδάσω τον εαυτό μου – γράφω στο στούντιο για πρώτη φορά. Έχω βάλει κανόνα να μην επιτρέψω στον εαυτό μου να πάω με ολοκληρωμένα τραγούδια, οπότε γράφω εκεί», σχολίασε ο Gallagher. Συνεχίζοντας, ο Βρετανός καλλιτέχνης υπογράμμισε πως γράφοντας στο στούντιο όλα είναι ρευστά, αν και «λίγο χαοτικά». Παρόλα αυτά, ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα.