Επιστρέφει με νέο δίσκο τον Σεπτέμβριο η Tori Amos

tori-amos
ΤΡΙΤΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

H Φύση και η διαρκής αναγέννηση θα βρίσκονται στο επίκεντρο του 15ου δίσκου της.

«Native Invader» θα λέγεται ο επόμενος δίσκος της Tori Amos, ο οποίος θα κυκλοφορήσει φέτος τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ίδια. Ο νέος δίσκος θα είναι ο 15ος κατά σειρά για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, μετά την τελευταία της κυκλοφορία, «Unrepentant Geraldines» του 2014.

Όπως αναφέρει η σχετική (αινιγματική) ανακοίνωση της Amos, ο φυσικός κόσμος θα είναι στο επίκεντρο του νέου δίσκου. «Οι Μούσες σπρώχνουν τα τραγούδια στο Native Invader ώστε να βρουν διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης απρόβλεπτων προκλήσεων και σε ορισμένες περιπτώσεις επικίνδυνων συγκρούσεων. Ο δίσκος στρέφεται στη Φύση και στο πώς, μέσω της ανθεκτικότητάς της, θεραπεύεται. Τα τραγούδια παλεύουν με το ερώτημα: ποιος είναι ο ρόλος μας στην καταστροφή της γης μας, καθώς και των εαυτών μας και των σχέσεων μεταξύ μας», αναφέρει η Amos.

«Στη ζωή μπορεί να υπάρχει το σοκ απρόβλεπτων πυρκαγιών, πλημμυρών, σεισμών ή άλλων κατακλυσμικών αφανισμών – τόσο μέσα, όσο και έξω από το μυαλό μας. Ηχητικά και οπτικά, ήθελα να δω πώς η Φύση δημιουργεί με τις αντιτιθέμενες δυνάμεις της, ενώ καθίσταται υπέρτατος αναγεννητής μέσω των κύκλων του θανάτου και της εκ νέου γέννησης. Ξανά και ξανά [η Φύση] είναι σε θέση να ανανεωθεί, μπορούμε να βρούμε αυτή την ανανέωση και για τους εαυτούς μας», αναρωτιέται η Tori Amos, ολοκληρώνοντας την ανακοίνωσή της.