Δεν βλέπει με καλό μάτι η Madonna την ταινία για τη ζωή της

madonna
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

«Τσαρλατάνος και ανόητος» όποιος προσπαθήσει να αφηγηθεί την ιστορία της ζωής της, πέραν της ίδιας.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η Universal έχει σχέδια για μια ταινία με θέμα τη ζωή της Madonna, κάτι που η ίδια η βασίλισσα της pop δεν βλέπει με καλό μάτι. Σε μια ανάρτησή της στο Instagram υπογράμμισε πως όποιος προσπαθήσει να αφηγηθεί την ιστορία της ζωής της, πέραν της ίδιας, είναι «τσαρλατάνος και ανόητος» (και κλόουν, σύμφωνα με το emoji που χρησιμοποίησε στη συνέχεια).

«Κανείς δεν ξέρει τι γνωρίζω και τι έχω δει. Μόνο εγώ μπορώ να αφηγηθώ την ιστορία μου» εξήγησε η Madonna στην ανάρτησή της. Στη συνέχεια σχολίασε πως η αναζήτηση άμεσης ικανοποίησης χωρίς κόπο είναι μια από τις «ασθένειες της κοινωνίας μας». Η Universal δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Η ταινία της Universal θα είναι βασισμένη στο σενάριο «Blonde Ambition» της Elyse Hollander, το οποίο επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια της Madonna, την δεκαετία του 1980. Αν και το σενάριο της ταινίας υποτίθεται ότι καλύπτει τις εμπειρίες με την δημοσιότητα, τον αρνητισμό της μουσικής βιομηχανίας απέναντι της και την ερωτική ζωή της , η ίδια η Madonna υπενθυμίζει στην ανάρτηση της πως «κανείς δεν ξέρει τι γνωρίζω και τι έχω δει».

Δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσο η αντίρρηση της Madonna θα επηρεάσει τα σχέδια της Universal, αλλά είναι σχετικά βέβαιο ότι θα είναι πιο δύσκολο να αποκτήσει τις σχετικές άδειες για να χρησιμοποιήσει τραγούδια όπως το «Like A Virgin» ή το «Like A Prayer» στην ταινία και το soundtrack, χωρίς την συγκατάθεση της ίδιας.