Αφήστε τα ψώνια και την προετοιμασία του μαγειρέματος στο marathos.gr

marathos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Αν το τι να μαγειρέψετε κάθε μέρα είναι το αιώνιο πρόβλημά σας, ένα νέο online κατάστημα σας λύνει τα χέρια, τόσο με συνταγές, όσο και με την αποστολή των υλικών που χρειάζεστε.

Το καθημερινό μαγείρεμα δεν είναι πάντα μια ευχάριστη δραστηριότητα, όταν η έμπνευση έχει στερέψει και η αγορά υλικών πρέπει να σας στείλει στο σούπερ μάρκετ, την ώρα που απλώς θέλετε να ξεκουραστείτε στο σπίτι. Γι’ αυτό, όμως, φαίνεται πως πρόβλεψαν η Ελένη και η Ματούλα που «κρύβονται» πίσω από τη νέα επιχειρηματική ιδέα του online καταστήματος marathos.gr.

H ιδέα ήρθε απο το εξωτερικό, όπου αντίστοιχες υπηρεσίες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Tο marathos.gr, όμως, θέλοντας να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, προσαρμόστηκε στα ελληνικά δεδομένα. Τι συμβαίνει στο διαδικτυακό αυτό κατάστημα; Πολύ απλά στο marathos κάνουν τα ψώνια και προετοιμάζουν όλα τα υλικά για το καθημερινό σας μαγείρεμα!

Μέσω της διαδικτυακής αυτής υπηρεσίας σας αποστέλλονται συνταγές και υλικά, έτοιμα για μαγείρεμα, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση του κάθε φαγητού. Εσείς απλώς επιλέγετε από το μενού τις συνταγές που θέλετε να μαγειρέψετε. Στο marathos αγοράζουν τις πρώτες ύλες, μετράνε, πλένουν, κόβουν, συσκευάζουν τα υλικά και τα αποστέλλουν στο σπίτι σας.

Το μενού περιλαμβάνει 8 διαφορετικές συνταγές που αλλάζουν κάθε εβδομάδα, ενώ το σχεδιάζουν ο σεφ και η διατροφολόγος της ομάδας. Οι συνταγές είναι εύκολες στην υλοποίηση και στις περισσότερες περιπτώσεις, μαγειρεύονται σε 30 με 40 λεπτά.

Οι πρώτες ύλες αγοράζονται από συγκεκριμένους προμηθευτές, που έχουν επιλεγεί με γνώμονα την ποιότητα και την ευελιξία, ενώ τα λαχανικά είναι βιολογικά, εφόσον διατίθενται στην αγορά τη συγκεκριμένη εποχή.

Ευκαιρία για οικονομία στα τρόφιμα

Εκτός από την ποιοτική διατροφή και την ευκολία, η καταπολέμηση της σπατάλης του φαγητού είναι ένας από του σημαντικούς στόχους του marathos. Σύμφωνα με επίσημες πηγές (Public Issue – wwf ) ακόμα και εν μέσω κρίσης, το 37% των Ελλήνων σπαταλάει φαγητό τουλάχιστον 1-2 φορές τον μήνα, ενώ το 9% 1-2 φορές την εβδομάδα. Με το marathos μπορεί κανείς να αγοράσει μόνο τις ποσότητες που θα χρειαστεί για το καθημερινό του μαγείρεμα και τίποτα παραπάνω.

Μια δοκιμή θα σας πείσει!