Αναρωτιέστε γιατί παίρνετε κιλά τόσο εύκολα; Ο ειδικός μπορεί να βοηθήσει

zugaria-baros
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Τρώτε όσο ο φίλος ή ο/η σύντροφός σας, αλλά εσείς παίρνετε τα κιλά πολύ πιο εύκολα; Θα θέλατε να μάθετε το βασικό λόγο (ή τους λόγους) που παίρνετε πιο εύκολα ή δεν μπορείτε να μειώσετε το βάρος σας; Θα θέλατε να μάθετε πώς μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε με συμβουλές και προτάσεις, ειδικά για εσάς; Αν ναι, ο Κλινικός Διαιτολόγος, Γιώργος Μίλεσης, μπορεί να σας βοηθήσει.

Πώς;

Συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο Weight Gain Etiology (We.G.Et) που δημιούργησε, ειδικά για όσους διαβάζουν τα άρθρα του και είναι μέλη της σελίδας του. (FB page: milessisgeorge)

Είναι απλό, δε χρειάζεται ειδικές γνώσεις από εσάς για τη συμπλήρωσή του και δε θα σας πάρει πάνω από 7 λεπτά, ενώ θα δώσει στον ειδικό τη δυνατότητα μετά από σχετική ανάλυση, να βγάλει κάποια βασικά συμπεράσματα για όλα όσα δυσκολεύουν τη διαχείριση του βάρους σας.

Την αξιολόγηση των απαντήσεων και την αποστολή των αποτελεσμάτων (σ.σ. υπηρεσία αξίας 50 ευρώ), προσφέρει δωρεάν για το μήνα Φεβρουάριο! Μετά από λίγες μέρες, θα σας στείλει τα αποτελέσματα της μελέτης του, μαζί με κάποιες συμβουλές και συστάσεις, ώστε να αντιμετωπίσετε ό,τι σας ταλαιπωρεί.

Και μη ξεχνάτε!

Αν κρίνετε πως δεν μπορείτε μόνοι σας να τα βγάλετε πέρα σε τούτη τη μάχη, έχετε σύμμαχο τον ίδιο, για να σας βοηθήσει!