Χορτοφαγικός διαγωνισμός: μια πρωτότυπη συνταγή μπορεί να σας χαρίσει πλούσια δώρα

kinoa-salata
ΤΡΙΤΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2016

Η Κλινική Διαιτολόγος, Δέσποινα Μαρσέλου, αναζητά το καλύτερο χορτοφαγικό ή vegan brunch και μόλις το βρει, θα το βραβεύσει!

Είστε χορτοφάγοι ή σας αρέσουν πολλές χορτοφαγικές ή vegan συνταγές κι έχετε τις δικές σας αγαπημένες που θα θέλατε να προτείνετε για brunch; Αν ναι, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε χορτοφαγικά προϊόντα αξίας 60 ευρώ από το παντοπωλείο «Στο Βάθος Κήπος» (Κεραμεικού 99, στο Μεταξουργείο, τηλέφωνο 213 0235 776), τα οποία θα σταλούν στον νικητή, όπου αυτός επιθυμεί, εντός Αττικής.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει:

  • Να κάνετε like στο μπλογκ www.notanordinarymum.gr ή στη διεύθυνση facebook getactive.
  • Να προσκαλέστε όσους φίλους μπορείτε, μιας και η καλύτερη συνταγή θα αναδειχθεί βάση των περισσοτέρων like στην σελίδα του fb. (για καλύτερα αποτελέσματα κάντε share τον διαγωνισμό και ότι σκοπεύετε να συμμετάσχετε!)
  • Οι φωτογραφίες των συνταγών να είναι ευδιάκριτες, καλώς στημένες και με όλα τα υλικά (σε γραμμάρια) και την προετοιμασία αναλυτικά.
  • Η συνταγή σας να είναι πρωτότυπη και να βασίζεται στη χορτοφαγική ή vegan φιλοσοφία.
NTELOS

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τη Δευτέρα 16 Μαΐου και θα λήξει την Πέμπτη 26 Μαΐου. Έως και Πέμπτη μπορείτε να στέλνετε τις συνταγές σας στο email [email protected] και αυτές θα δημοσιεύονται στο facebook με tag το όνομα σας.

Η καλύτερη συνταγή θα μαγειρευτεί και θα παρουσιαστεί από τη Δέσποινα Μαρσέλου στο notanordinarymum, στην επόμενη προγραμματισμένη φωτογράφηση, με τα στοιχεία του διαγωνιζόμενου.

Βάλτε τα δυνατά σας, πάρτε μέρος και καλή επιτυχία!