ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ψάχνετε για τις καλύτερες εκθέσεις της πόλης, εγκαίνια ποικίλων χώρων τέχνης και τα πιο hot εικαστικά δρώμενα; Ελάτε στο click@Life και ενημερωθείτε για τις καλλιτεχνικές δημιουργίες, νέες εκθέσεις και δημιουργίες για να καλύψετε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Clickatlife.gr για την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα εικαστικά νέα!

«ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Πειραιώς 100 & Περσεφόνης 1, Γκάζι, 210-3475518
ΓΚΑΖΙΠΟΛΥΧΩΡΟΙΧΑΡΤΗΣ
  • «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
  • «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
πληροφορίες

Η «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων αποτελεί σήμερα σημείο συνάντησης πολιτιστικών εκδηλώσεων σε ένα από τα σημαντικότερα βιομηχανικά μνημεία, αναβαθμίζοντας μια ιστορική περιοχή της πρωτεύουσας και δημιουργώντας έναν ακόμη θετικό πόλο στην πολιτισμική ταυτότητα της Αθήνας.

Κάθε χρόνο παρουσιάζει δεκάδες εκδηλώσεων από όλο το φάσμα των τεχνών: μουσική, χορό, κινηματογράφο, θέατρο και παραστατικές τέχνες, εικαστικά και εφαρμοσμένες τέχνες, εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, περιοδικές εκθέσεις , πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας με πάνω από 600.000 επισκέπτες ετησίως.

Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων προσφέρει ψυχαγωγία, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις με ποιότητα και σε προσιτές τιμές, ενώ παράλληλα στηρίζει και το κοινωνικό έργο των σημαντικότερων φορέων της πόλης.

WEBSITEwww.technopolis-athens.com/web/guest/home

πως θα πάω
Αφετηρία:
Προορισμός:
Μέσο:
σχετικά events
Σωκράτης Μάλαμας
Παύλος Παυλίδης & The B - Movies Live
Χαΐνηδες
«Και Η Αγάπη Πάλι Θα Καλεί!» - Μια συναυλία για τον Θάνο Ανεστόπουλο
Athens Skirt Ride
Γιάννης Χαρούλης «Χίλια καλώς εσμίξαμε»
6th Athens Bike Festival
Φοίβος Δεληβοριάς: «Ο Μπάσταρδος Γιος» - ‘Ένα καλοκαιρινό έπος
«inHeritage»
τι υπάρχει γύρω
ευρετήρια

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το Nouvelle Vague στις 04/09 στο Bolivar Beach Bar.

  • Δημοφιλέστερα
  • Πρόσφατα