Πώς φλερτάρει κάθε ζώδιο;

zodia-2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Κάθε ζώδιο, έχει τον τρόπο του να δηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, εκτός από τους Ταύρους που έχουν το χάρισμα να το δηλώνουν οι άλλοι σε αυτούς. Είτε ανήκετε στους χομπίστες του φλέρτ που είναι οι Σκορπιοί, είτε στους φιλόσοφους Δίδυμους, είτε ακόμα στους νέτους-σκέτους Αιγόκερους, έχετε τα δικά σας όπλα στον τομέα του ερωτικού καλέσματος και τα χρησιμοποιείτε αναλόγως. Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζει στην ερωτική του προσέγγιση το κάθε ζώδιο και το πως αντιλαμβάνεται την τέχνη του φλέρτ ο κάθε τύπος ατόμου.

Κριός

Φλερτάρετε δυναμικά και με θάρρος και θέλετε εκείνος που σας ενδιαφέρει να το μάθει ότι ενδιαφέρεστε. Η αυτοπεποίθησή σας είναι το δυνατό σας σημείο και αυτό που γοητεύει περισσότερο τους άλλους. Πολλοί ωστόσο θα έρθουν σε δύσκολη θέση με την ευθύτητά σας, αλλά στην τελική, δεν σας αφορούν καν οι «δειλοί της ζωής».

Ταύρος

Γλυκός και αισθησιακός είναι ο τρόπος που φλερτάρουν οι Ταύροι. Το άγγιγμα των ακροδαχτύλων και ένας απαλός αναστεναγμός είναι αρκετός για να σαγηνεύσει το αντικείμενο του φλερτ, κάνοντας το να ζητάει άμεσα περισσότερα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό με τους Ταύρους, είναι ότι πολλές φορές η ενέργειά τους είναι τόσο έντονη, ώστε δε χρειάζεται καν να κάνουν το πρώτο βήμα. Δελεάζουν εγκεφαλικά το θύμα, που δεν έχει άλλη επιλογή από το να «πέσει».

Δίδυμοι

Η εξυπνάδα και η ετοιμολογία είναι τα όπλα ενός Δίδυμου στον τομέα του φλερτ. Κανέναν ζώδιο δεν έχει  μεγαλύτερη πέραση όση έχει ένας Δίδυμος που χρησιμοποιεί το λόγο του. Οι Δίδυμοι έλκονται από άτομα που τους διεγείρουν εγκεφαλικά και σωματικά και βαριούνται εύκολα, όταν δεν ικανοποιείται ο ένας από τους δυο τομείς. Τέλος, οι Δίδυμοι κάνουν καλή χρήση των χεριών τους, χρησιμοποιώντας τα για ακόμα πιο δυναμικό φλερτ. 

Καρκίνος

Αν και συχνά ντροπαλός, ο Καρκίνος έχει τη δική του μέθοδο να ρίχνει τα θύματά του. Ο μαγνητισμός που ασκεί, πηγάζει από το συναισθηματισμό του που καθρεπτίζεται στα μάτια του και στον τρόπο που κοιτάει ευθέως το αντικείμενο του πόθου, αποστρέφοντας το βλέμμα προσωρινά και ξανά «καρφώνοντας» τον άλλο. Το μαγνητικό βλέμμα και το ταλέντο του να ακούει είναι αυτό που κάνει τους άλλους να συνδέονται μαζί του σε ένα πιο συναισθηματικό επίπεδο.

Λέων

Ο κυρίαρχος πλανήτης του Λέοντα είναι ο Ήλιος και το ίδιο «ηγετική» είναι και η συμπεριφορά του στο φλερτ, καταφέρνοντας να αποσπά τα βλέμματα όλων, όταν εισέρχεται σε ένα χώρο, αλλά και να φλερτάρει ταυτοχρόνως με παραπάνω από ένα «θύματα». Ο Λέων δεν φοβάται να δείξει το ενδιαφέρον του σε ένα πρόσωπο, καθώς το πρόσωπο δεν πρόκειται να βρει σε καμία περίπτωση τη δύναμη να αντισταθεί στη γοητεία του βασιλιά Λέοντα. Οι επιδέξιες χειρονομίες και η ευφράδεια του λόγου είναι ακόμα δυο ατού στη φαρέτρα του ζωδίου.

Παρθένος

Έχετε μια συγκρατημένη, αλλά δυνατή ερωτική ένταση που ιντριγκάρει τους περισσότερους, αν και μοιάζετε απόμακρος και αποστασιοποιημένος σε πολλές περιπτώσεις. Η στάση και γλώσσα τους σώματός σας κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται τι σκέψεις περνάνε από το μυαλό σας και αν κάποιος που ενδιαφέρεται για εσάς καταφέρει να ρίξει τις αντιστάσεις σας θα απολαύσει φλερτ υψηλού πνευματικού επιπέδου, που πηγάζει από την ευαισθησία και το δυνατό μυαλό σας.

Ζυγός

Τα όπλα σας στην τέχνη του φλερτ είναι η γοητεία και η περισσή χάρη σας, ενώ η καλή χρήση του λόγου σε συνδυασμό με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τα χέρια σας ενισχύει τη στρατηγική σας. Το ότι ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου σας είναι η Αφροδίτη και έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τι ακριβώς ζητάει ο άλλος, ώστε να του το δώσετε, σας κάνει εξαιρετικά ακαταμάχητους στο ερωτικό παιχνίδι.

Σκορπιός

Οι αρχιμάστορες του φλερτ δεν είστε άλλοι από τους Σκορπιούς. Έχετε το ταλέντο να είστε και μυστηριωδώς γοητευτικοί και ευθέως άτακτοι και επιθετικοί. Το φλερτ για εσάς είναι σαν χόμπι, γι αυτό και το εξασκείτε ακόμα και όταν δεν έχετε ουσιαστικό ενδιαφέρον για κάποιον. Ο Πλούτωνας της επιρροής, είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας γι’ αυτό και η «συλλογή» θαυμαστών είναι μια από τις δυνάμεις και αγαπημένες σας ασχολίες.  

Τοξότης

Όταν έχετε άτακτη διάθεση, τότε είναι που κάνετε το καλύτερο φλερτ. Η χαλαρή σας διάθεση και η επιθυμία για περιπέτεια σας κάνουν διασκεδαστικό παρτενέρ στο φλερτ, καθώς έχετε πάντα μια ενδιαφέρουσα ιστορία να μοιραστείτε, ενώ στον ανάλαφρο και έτοιμο –πάντα- για πειράγματα χαρακτήρα σας χρωστάτε τις περισσότερες κατακτήσεις σας. Τέλος, δεν μένετε μόνο στα λόγια, καθώς συχνά θα κάνετε την έκπληξη και θα εντάξετε και άγγιγμα στο παιχνίδι της σαγήνης.

Αιγόκερως

Η ευθύτητα που σας χαρακτηρίζει ελκύει εκείνους που εκτιμούν την αμεσότητα και όχι τις περιστροφές στο φλέρτ. Μοιάζετε συγκρατημένος, αλλά αυτό μονάχα ενισχύει το πέπλο του μυστηρίου που σας περιβάλλει. Η επαφή είναι βασικό κομμάτι του φλέρτ για εσάς και έχετε τον τρόπο να το δηλώσετε ξεκάθαρα στον άλλο, ότι είστε ανοιχτός και δεκτικός στο άγγιγμά του. Τέλος, το βλέμμα σας αν και πονηρό, δηλώνει ειλικρίνεια και ευθύτητα στις προθέσεις σας. 

Υδροχόος

Ο τρόπος που φλερτάρετε προδίδει την ιδιαίτερη προσωπικότητά σας και το σαγηνευτικό σας στυλ. Φλερτάρετε καλύτερα βρισκόμενοι σε παρέα καθώς έχετε την ευκαιρία να επιδείξετε το ταλέντο σας σε κοινό. Πάνω απ’ όλα σας ενδιαφέρει η πνευματική επικοινωνία με το αντικείμενο του πόθου και αν προκύψει και η σαρκική, ακόμα καλύτερα για όλους.

Ιχθύες

Η φαντασία και το φλέρτ γίνονται ένα στον κόσμο των Ιχθύων. Αν και συνεσταλμένος τις περισσότερες φορές, έχετε κάτι που γοητεύει τους άλλους. Όταν δε, βρίσκετε το θάρρος να κάνετε το πρώτο βήμα και να μιλήσετε η ευαισθησία και η διορατικότητά σας ελκύει όσους σας ακούν. Τέλος, έχετε το χάρισμα να προβάλλετε πάνω σας αυτό που οι άλλοι θέλουν, καταλήγοντας να έχετε διαφορετικές όψεις και πλευρές, ανάλογα με το άτομο που έχετε απέναντί σας, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο το μυστήριο που σας περιβάλλει.