Πες μου το ζώδιό σου να σου πω, πώς θα χωρίσεις…

zodia-2
ΤΡΙΤΗ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Όλοι χωρίζουν κάποια στιγμή στη ζωή τους-αργά ή γρήγορα. Το θέμα είναι πώς ο καθένας μας αντιμετωπίζει τον χωρισμό. Λέτε να έχει να κάνει με το ζώδιό του τελικά;

Σχέσεις δημιουργούνται και σχέσεις διαλύονται καθημερινά. Το ζήτημα είναι πως αντιμετωπίζουμε ένα χωρισμό και αν επιλέγουμε να το ξεπεράσουμε με μια νύχτα στα μπουζούκια χορεύοντας ή μια βδομάδα κλεισμένοι στο σπίτι κλαίγοντας.

Αν είστε Δίδυμος θα κάνετε μάλλον το πρώτο και αν είστε Υδροχόος μάλλον το δεύτερο. Αν δε ανήκετε στο ζώδιο του Σκορπιού, θα περάσετε την εβδομάδα καταστρώνοντας σατανικό σχέδιο εκδίκησης και ολικής καταστροφής του πρώην. Σε κάθε περίπτωση, μάθετε παρακάτω πως αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο το χωρισμό και λάβετε κάθε φορά τα κατάλληλα μέτρα.

Κριός

Για το ζώδιο του Κριού, αυτό που σκοτώνει τη σχέση είναι η βαρεμάρα και μόλις αντιληφθούν πως έχουν αρχίσει να χάνουν το ενδιαφέρον τους στη σχέση και το σύντροφό τους, σύντομα θα δώσουν τέλος. Δεν είναι το πιο ψύχραιμο ζώδιο σε τέτοιες καταστάσεις και ακόμα και αν δεν είναι εκείνοι που αποφάσισαν το χωρισμό, θα το κάνουν να μοιάζει σα να είναι δική τους η απόφαση. Αν δεν το χειριστείτε καλά και τους πληγώσετε, τότε ο πρώην αγαπημένος σας θα γίνει ένας ξένος…

Ταύρος

Οι Ταύροι, πληγώνονται πολύ γι’ αυτό και έχουν την τάση να απομονώνονται όταν βιώνουν έναν χωρισμό, για όσο καιρό τους χρειαστεί για να το ξεπεράσουν και να καταφέρουν να επιστρέψουν στα εγκόσμια. Δύσκολα αναγνωρίζουν τα λάθη τους στην κρίση των χαρακτήρων και ακόμα και όταν είναι υπερβολική η αδικία που έχουν υποστεί, θα επιμείνουν στο να ελπίζουν στο άλλο άτομο και τη σχέση τους.

Δίδυμοι

Στους Δίδυμους αρέσουν οι αλλαγές γι’ αυτό ο συνηθέστερος λόγος χωρισμού είναι η ανία στη σχέση. Ο χωρισμός τους γλιτώνει από το τέλμα της βαρεμάρας και όταν το αποφασίσουν, είναι αμετακίνητοι στην απόφασή τους. Ωστόσο, με ένα μαγικό τρόπο, φροντίζουν να διατηρούν πάντα καλές σχέσεις με τους πρώην τους.

Καρκίνος

Το πιο ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου επιμένει σθεναρά στη σχέση και προτιμά να διατηρήσει ένα κακό γάμο από το να χωρίσει και να μείνει μόνο του. Έχει μεγάλες απαιτήσεις στον τομέα της αγάπης, ενώ όσο δεν νιώθει ότι αγαπιέται, περιέργως τόσο περισσότερο προσκολλάται στη σχέση προσπαθώντας πάντα στη διατήρησή της. Ένας χωρισμός είναι βαθύ πλήγμα και ξεπερνιέται πολύ δύσκολα.

Λέων

Οι Λέοντες προτιμούν να παραμένουν φίλοι με τους πρώην τους και αυτό ομολογουμένως δυσκολεύει στη σύναψη νέων ερωτικών σχέσεων. Δυσκολεύονται πολύ στο να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν, γι’ αυτό και συνήθως απομακρύνονται σταδιακά από τη σχέση ώστε να πέσει το βάρος της απόφασής στον άλλο. Είναι πολύ περήφανοι για να δείξουν το δράμα που βιώνουν μέσα τους, ενώ θα κάνουν τα πάντα για να διαγράψουν την αποτυχημένη σχέση από τη μνήμη τους. Ο Λέοντας, όταν πληγωθεί, θα δυσκολευτεί πολύ να ανακτήσει τις δυνάμεις του και θα του πάρει πολύ καιρό να ξανά ερωτευτεί.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι πιστά ζώδια και θα προσπαθήσουν πολύ να διατηρήσουν μια σχέση ακόμα και αν αυτή μοιάζει να έχει τελειώσει προ πολλού. Αυτή η εμμονή τους, ωστόσο, σχετίζεται και με τη δυσκολία τους να αποδεχτούν την ήττα τους.

Όπως και να έχει όμως, όταν συμβεί ο χωρισμός, τον αποδέχονται, δεν δραματοποιούν τις καταστάσεις, είναι απόλυτα και πάντα ρεαλιστές και αντιμετωπίζουν με περισσή ψυχραιμία τα προβλήματα, είτε υπάρχει λύση σε αυτά, είτε όχι. Τέλος, ακόμα και αν τους έχει πονέσει πραγματικά ο χωρισμός, πολύ σπάνια θα το δείξουν.

Ζυγός

Ένας χωρισμός αποκαρδιώνει πάντα έναν Ζυγό, αλλά θα βάλει τα δυνατά του να ξεπεράσει τη βαθιά του απογοήτευση και με τη βοήθεια των φίλων του να αντιμετωπίσει την όποια δυστυχία του. Θα προσπαθήσουν ακόμα να κάνουν το πρώην έτερο ήμισυ για τους ερωτευτεί ξανά, αλλά αν είναι δική τους επιλογή να τερματίσουν τη σχέση θα το κάνουν πάντα με αξιοπρέπεια και με όλες τις τυπικότητες.

Σκορπιός

Το ζώδιο του Σκορπιού, είναι φύσει συγκρατημένο και δεν εκφράζει εύκολα συναισθήματα, γι’ αυτό και το τέλος μιας σχέσης το διαχειρίζεται –σχετικά- εύκολα, δεδομένου ό, τι δεν έχει ουσιαστικά εκτεθεί συναισθηματικά στον άλλο. Αν όμως είναι το θύμα και όχι ο θύτης μιας σχέσης, δεν θα ξεχάσει τον πόνο που του προκαλέσατε, ακόμα και δεν το δείχνει. Σε καμία περίπτωση δεν θα αμελήσουν να σας τιμωρήσουν και να εκδικηθούν για το κακό που τους κάνατε.

Τοξότης

Οι Τοξότες θέλουν σε κάθε φάση της ζωής τους την ελευθερία τους, γι’ αυτό οτιδήποτε είναι αυτό που τους τη στερεί, καλώς κάνει και τερματίζει. Θα ξεπεράσουν ακόμα πιο σύντομα το χωρισμό με την επόμενη σχέση, καθώς η κοινωνικότητα και δημοφιλία τους, βοηθά στην ανεύρεση νέων ερωτικών συντρόφων.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δύσκολα θα παρατήσει μια σχέση και περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο θα επενδύσει χρόνο και ενέργεια για να βρει τη λύση, πριν αποφασίσει τη  λήξη της σχέσης. Αν ωστόσο επέλθει ο χωρισμός, τότε θα είναι οριστικός και θα  φροντίσει να το ρίξει στη δουλειά για να ξεχαστεί.

Τέλος, πριν αρχίσει την αναζήτηση νέου συντρόφου θα αναλύσει κάθε λεπτομέρεια και πτυχή της πρώην σχέσης του για να αποφύγει να κάνει τα ίδια λάθη, δεύτερη φορά.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι, μπορεί τη μια στιγμή να μοιάζουν ότι έχουν αποδεχτεί την ατυχή έκβαση της σχέσης τους και την επόμενη μέρα να έχουν βυθιστεί στη θλίψη και την ανησυχία για το ερωτικό τους μέλλον. Δύσκολα ξεπερνούν τον πόνο και ακόμα πιο δύσκολα ξεχνάνε.

Ιχθύες

Η ανάγκη των Ιχθυών για διαρκή επιβεβαίωση τους κάνει να αλλάζουν συχνά συντρόφους αναζητώντας τρόπους να καλύψουν την ανασφάλειά τους. Αν όμως ο χωρισμός δεν είναι δική τους επιλογή και οφείλεται στην έλλειψη ενδιαφέροντος από το άλλο άτομο, αυτό μπορεί να τους τσακίσει.

Αν αποφασίσετε να χωρίσετε έναν Ιχθύ, καλά θα κάνετε να έχετε ατσάλινη αποφασιστικότητα καθώς θα επιμείνουν, θα κλάψουν και θα υποσχεθούν αλλαγές που κατά τη γνώμη τους θα είναι αρκετές για να διορθωθεί η σχέση.