Κυκλοφόρησε η νέα σειρά παπουτσιών της Κάρι Μπράντσο

sara-tzesika-parker-foto
ΤΡΙΤΗ, 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Όταν η βλοσυρή διευθύντρια της Vogue, της έκανε παρατήρηση για τα άρθρα της, η Κάρι Μπράντσο, η θρυλική ηρωϊδα του Sex and the City, της απάντησε: "μπορεί να μην ξέρω από άντρες, αλλά από παπούτσια, ξέρω σίγουρα...". Και ιδού η απόδειξη με τη νέα σειρά παπουτσιών που κυκλοφόρησαν από την Sarah Jessica Parker.

Υπέροχα, κομψά, ψηλοτάκουνα, εκκεντρικά αλλά πάντα μα πάντα μοδάτα. Ο λόγος για τα παπούτσια υπερπαραγωγή που ταυτίστηκαν απόλυτα με την ηρωϊδα του Sex and the City, την Κάρι Μπράντσο ή κατά κόσμον Sarah Jessica Parker.

Και ενώ όσο περνούσαν τα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς, οι απανταχού fans, θαύμαζαν όχι μόνο τις ατάκες αλλά και τα θανατηφόρα δωδεκάποντα, η Κάρι, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την παπουτσο-μανία των γυναικών αλλά και να "εξαργυρώσει" το όνομά της, σχεδιάζοντας μια σειρά παπουτσιών και αξεσουάρ που φέρουν το όνομά της, SJP.

Η πρώτη σειρά, παρουσιάστηκε από τα ΜΜΕ και προκάλεσε φρενίτιδα στις απανταχού fashionistas, δίνοντας στην Κάρι το κίνητρο να σχεδιάσει και τη δεύτερη-και πλήρως επιτυχημένη όπως ήδη φαίνεται-σειρά παπουτσιών, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Αν αγαπάτε τα flat, απλά και σχεδόν απαρατήρητα παπούτσια, μην μπείτε καν στον κόπο να ασχοληθείτε. Αν όμως, πάντα ανυπομονούσατε να δείτε τι έκρυβε μέσα στις σακούλες παπουτσιών η Κάρι, τότε αναζητήστε στο διαδίκτυο τα παπούτσια που σίγουρα θα κάνουν και τον δικό σας mr Big να τα προσέξει...