Μήπως τον έχετε ερωτευτεί (χωρίς καν να το καταλάβετε..);

agapi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Τον γνωρίσατε μέσω μιας κοινής φίλης ή βρεθήκατε τυχαία σε ένα πάρτυ, που κανείς σας δεν ήθελε να πάει εξαρχής. Η γνωριμία όμως, έγινε με κάποιο τρόπο και τώρα εσείς στέκεστε πάνω από το τηλέφωνό σας περιμένοντας εναγωνίως και ανυπερθέτως να σας πάρει τηλέφωνο να σας πει ότι σας αγαπάει και ότι σας περίμενε όλη του τη ζωή...

Το τελευταίο κομμάτι είναι υπερβολή, αλλά αν ωστόσο το νιώθετε, δε χρειάζεται να αναρωτιέστε, αν έχετε όντως πέσει στα «δίχτυα» του έρωτά του, γιατί σίγουρα έχετε βυθιστεί, χωρίς καμία αντίσταση, σε αυτά.

Εάν όμως έχετε ακόμα τις αμφιβολίες σας, μελετήστε τα παρακάτω σημάδια, και αν σε κάθε παράγραφο κουνάτε το κεφάλι σας θετικά, τότε την έχετε δαγκώσει τη λαμαρίνα, κορίτσια...

Τον σκέφτεστε διαρκώς και συνέχεια;
Θέλετε να σκεφτείτε τι θα κάνετε με τα επαγγελματικά σας και πώς θα οργανώσετε το επόμενο σας ταξίδι, αλλά αδυνατείτε γιατί η σκέψη του έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό σας; Δεν θέλετε να τον σκέφτεστε συνέχεια, γιατί έχετε και μια ζωή να ζήσετε, αλλά το βρίσκετε εξαιρετικά δύσκολο να σκεφτείτε το ο,τιδήποτε άλλο, πέρα από εκείνον;
Ό,τι και να κάνετε βρίσκετε μια αφορμή για να τον σκεφτείτε, είτε αυτό είναι το αγαπημένο του χρώμα, είτε ένα τραγούδι που ακούσατε μαζί. Έχει κατακλύσει τις σκέψεις σας και δεν μπορείτε να ελευθερωθείτε και αυτό είναι ένα πολύ ξεκάθαρο σημάδι ότι τον έχετε ερωτευτεί-και μάλιστα πολύ!

Κοιτάτε συνεχώς το τηλέφωνό σας;
Ανταλλάσσετε διαρκώς μηνύματα και όταν δεν απαντάει σε αυτά, εντός συγκεκριμένου χρονικού περιθωρίου, τότε δε σας χωράει ο τόπος. Κοιτάτε συνεχώς το τηλέφωνό σας, παίρνετε η ίδια τηλέφωνο τον εαυτό σας για να δείτε αν δουλεύει η συσκευή και βάζετε και τις φίλες σας να σας πάρουν τηλέφωνο για να σας επιβεβαιώσουν ότι δουλεύει σωστά το τηλέφωνό σας.
Όσο δεν στέλνει δε, μήνυμα, τα σενάρια που γράφετε στο κεφάλι σας γίνονται όλο και πιο οργιώδη, όσο περνάει η ώρα, ενώ εκείνος είναι απλά εγκλωβισμένος σε ένα επαγγελματικό meeting και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, σας σκέφτεται κι εκείνος το ίδιο.

Δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε τα μάτια σας από πάνω του;
Όταν είστε οι δυο σας ή ακόμα και όταν είστε με παρέα, δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε τα μάτια σας από πάνω του. Σας αρέσει ο τρόπος που χαμογελάει. Σας αρέσει ο τρόπος που κρατάει το πιρούνι. Σας ενθουσιάζει ο τρόπος που μασάει το φαγητό. Σας γοητεύει ο τρόπος που βουρτσίζει τα δόντια του. Όλα πάνω του τα βρίσκετε τέλεια και ακόμα κι αν υπάρχει ο φόβος να σας θεωρήσει περίεργη, όταν τον κοιτάτε τόσο επίμονα, εσείς συνεχίζετε να μην ξεκολλάτε τα μάτια σας από πάνω του.

Αρκείστε στα απλά;
Όταν συναντιέστε δε χρειάζεστε τίποτα άλλο για να περάστε αξέχαστα, πέρα από τη δική του παρέα και μόνο. Ούτε ακριβά εστιατόρια, ούτε σαμπάνιες με φράουλες χρειάζονται για να περάσετε καλά. Όλα όσα έχετε ανάγκη και επιθυμείτε τα έχει εκείνος να σας τα δώσει και σας είναι υπεραρκετά. Προτιμάτε είτε να κάθεστε οι δυο σας σπίτι, είτε να πηγαίνετε για μια χαλαρή βόλτα με τα πόδια, στην πόλη.

Νιώθετε οικεία μονάχα με εκείνον;
Πριν κάνετε καν ακόμα σχέση, νιώθετε τόσο άνετα μαζί του, όσο με λίγους ανθρώπους έχετε νιώσει στη ζωή σας. Δεν σας φαίνεται περίεργο να περνάτε ώρες ολόκληρες μαζί συζητώντας ή απλά χαζεύοντας τηλεόραση και λέγοντας αστεία. Οι μέρες που περνάτε μαζί είναι ξεκούραστες και δεν χρειάζεται να καταβάλετε κόπο για το ο,τιδήποτε. Δεν είστε αμήχανες απέναντί του γιατί ξέρετε ότι δεν θα σας κρίνει και ούτε και εσείς εκείνον, όποιο κι αν είναι το μυστικό που κρύβει στην ψυχή του, γιατί δεν θα αργήσει η στιγμή που θα σας το πει κι αυτό.

Αφού είναι πολύ πιθανό να έχει πέσει κι εκείνος σας δικά σας «δίχτυα»…