7 σημάδια ότι την έχετε «δαγκώσει τη λαμαρίνα»

tilefono
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Δεν είναι δύσκολο να διακρίνετε πότε έχετε ερωτευτεί κάποιον και έχει κάνει, ερήμην σας, κατάληψη στις σκέψεις σας και το μυαλό σας. Αυτό που είναι δύσκολο είναι να αντιληφθείτε πόσο αληθινό και βαθύ είναι αυτό το συναίσθημα ή πρόκειται για ακόμα μια ιστορία που το μόνο που έχει να δώσει είναι λίγο ενθουσιασμό στην αρχή της και τίποτα παραπάνω για τη συνέχεια.

Αν έχετε, λοιπόν, τέτοια διλήμματα, διαβάστε παρακάτω και ίσως αυτή τη φορά συνειδητοποιήσετε, μετά φόβου και πάθους, πως πρόκειται για τον αληθινό έρωτα που όλοι ψάχνουν, αλλά εσείς είχατε την τύχη τελικά να τον βρείτε!

1. Ονειροπολείτε
Όταν έχει κάνει κατάληψη στις σκέψεις σας, είναι δύσκολο να μην έχει κάνει κατάληψη και στη φαντασία σας και με κάθε ευκαιρία κάνετε όνειρα για το μέλλον μαζί του ή έστω να αναπαράγετε διαρκώς στο κεφάλι σας, το πρώτο σας ραντεβού. Όταν έχει αποκτήσει τέτοιο χώρο στην ημέρα σας, ώστε να ονειροπολείτε τη στιγμή που θα τον συναντήσετε ξανά, τότε έχετε πέσει στα βαθιά νερά του έρωτος.

2. Κάνετε σχέδια για το μέλλον
Κάθε κοπέλα ονειρεύεται το  γάμο της, αλλά αν τη θέση του γαμπρού δίπλα σας την έχει πάρει το τωρινό σας αγόρι, ακόμη κι αν είστε λίγους μήνες μαζί, τότε ίσως να πρέπει όντως να αρχίσετε να ψάχνετε νυφικό, γιατί ο έρωτας σας χτύπησε την πόρτα για τα καλά. Δεδομένου, ότι και εκείνος νιώθει το ίδιο με εσάς, είναι πολύ πιθανό να μοιράζετε σύντομα κουφέτα σε οικογένεια και φίλους.

3. Θέλετε να γνωρίσετε την οικογένειά του
Η γνωριμία με τους γονείς του καλού σας, είναι ένα σημάδι επισημοποίησης της σχέσης και κάτι τέτοιο συνήθως δε συμβαίνει από τα πρώτα κιόλας στάδια της σχέσης. Αν όμως, νιώθετε τόσο άνετα και θέλετε να γνωρίσει εκείνος τους δικούς σας και οι δικοί σας να γνωρίσουν εκείνον που σας έχει πάρει τα μυαλά, είναι ένα καλό σημάδι επιβεβαίωσης των συναισθημάτων σας.

4. Δεν σας έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο
Κάθε κορίτσι όταν ερωτεύεται το καταλαβαίνει καλύτερα από όλους η ίδια, καθώς φέρεται με τρόπο και αποκτά συνήθειες που δεν είχε ποτέ πριν και σε καμία παλιότερη σχέση της.
Αν νιώθετε ζήλεια και συναισθήματα, που δε νιώθατε σε άλλη σχέση ή απλά φέρεστε σαν να είστε ακόμα στο σχολείο και σας ζήτησε να βγείτε ο πιο ωραίος της τάξης και δεν  μπορείτε να κρύψετε τη χαρά σας, τότε μάλλον σας «πονάει το δοντάκι σας».

5. Δεν μπορείτε να τον βγάλετε από το μυαλό σας
Είστε τόσο συνεπαρμένη και γοητευμένη από εκείνον, που τον σκέφτεστε διαρκώς και όλες σας οι σκέψεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταλήγουν σε αυτόν. Αυτή η κατάληψη των σκέψεων σας είναι ένα βάσιμο σημάδι, ότι τον ερωτεύεστε με ταχείς ρυθμούς, αλλά και ένα προειδοποιητικό σήμα να μην βιάζεστε αλόγιστα. Αν θέλετε η σχέση σας να δουλέψει και να πετύχει θα πρέπει να της δώσετε χώρο και χρόνο να ωριμάσει και να εγκατασταθεί με φυσικό τρόπο στις καρδιές και τις ζωές και των δυο σας.

6. Αποκτάτε εμμονή
Ασχέτως του πόσο λίγο βγαίνετε με τον άλλο, θέλετε να έχετε επαφή μαζί του ανά πάσα ώρα και στιγμή και θέλετε να γνωρίζετε που βρίσκεται και τι κάνει κάθε λεπτό της ημέρας. Ακούγεται σίγουρα υπερβολική μια τέτοια αντίδραση όσον αφορά κάποιον με τον οποίο διανύετε ακόμα το στάδιο της γνωριμίας, αλλά έτσι είναι ο έρωτας... σαρωτικός.

7. Δε σας νοιάζει τίποτα άλλο
Ο έρωτας μας κάνει να φερόμαστε πέρα του φυσιολογικού και να αντιδρούμε με τρόπο, που συχνά ούτε οι ίδιοι έχουμε συνείδηση. Οι άλλοι όμως βλέπουν το «παράλογο» μιας τέτοιας συμπεριφοράς και συχνά με διάθεση βοηθητική και φιλική, συμβουλεύουν να μπει λίγο φρένο στις πράξεις μας και λίγη λογική στις σκέψεις μας.
Τη στιγμή  που θα τους απαντήσετε σε αυτή τους τη βοήθεια με ένα απλό «δε με νοιάζει και δε με αφορά τίποτα από όλα αυτά» τότε έχετε μόλις συνειδητοποιήσει και οι ίδιοι και γνωστοποιείτε και στους άλλους, πόσο βαθιά ερωτοχτυπημένοι είστε.