Τι πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στην τσάντα της;

tsanta
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Αφήστε τη ζωή να σας παρασύρει, όπου εκείνη νομίζει, αλλά φροντίστε κι εσείς να είστε έτοιμες για την περιπέτεια και να έχετε στην τσάντα σας τα απαραίτητα.

Από το κόκκινο κραγιόν, μέχρι το έξτρα εσώρουχο η κάθε γυναίκα ξέρει ποια είναι τα αντικείμενα που θα της κάνουν τη ζωή εύκολη, όταν θα αναγκαστεί να μείνει εκτός σπιτιού.

Εσείς, έχετε γεμίσει την τσάντα σας με τα παρακάτω 13 απαραίτητα;

1. Μακιγιάζ
Έχετε πάντα, μα πάντα, μαζί σας τα βασικά εργαλεία μακιγιάζ, ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ετοιμαστείτε για το καλύτερο πάρτι της ζωής σας. Προτείνουμε μάσκαρα, concealer, ρουζ τσέπης και το αγαπημένο σας κραγιόν. Προσθέστε και ένα εξάρτημα για τα μαλλιά και θα είστε έτοιμες κάθε ώρα για την κάθε ευκαιρία.


2. Οδοντόβουρτσα
Η οδοντόβουρτσα είναι απαραίτητο αξεσουάρ για την τσάντα, για όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και αν δε χρειαστεί να φιλήσετε κανένα. Με τη μίνι οδοντόβουρτσα και οδοντόπαστα, πάντα στην τσάντα σας, φροντίζετε για τη στοματική υγιεινή και την καθαρή αναπνοή σας για τη στιγμή που, όντως, θα χρειαστεί να φιλήσετε κάποιον.

3. Ταμπόν
Κάθε γυναίκα γνωρίζει καλά τους λόγους που είναι σημαντικό να έχει πάντα μαζί της τα απαρίτητα για τις δύσκολες μέρες του μήνα. Ακόμα μάλιστα, κι αν δεν διανύετε την περίοδό σας, καλό θα είναι να έχετε πάντα μαζί σας το νεσεσέρ σας, στην περίπτωση που το ξεχάσετε εκείνες τις ημέρες, ενώ πάντα κάποια φιλενάδα θα έχει ξεχαστεί και θα βρει το σωτήρα της στο πρόσωπό σας.

4. Άνετα ρούχα
Συγκεκριμένα για όσες χρησιμοποιούν μεγάλες τσάντες, έχετε μια καλή ευκαιρία να κουβαλάτε μαζί σας άνετα ρούχα ή τις πιτζάμες σας για την περίπτωση που θα χρειαστεί να χαλαρώσετε κάπου και η στενή pencil φούστα σας, δεν θα σας βοηθάει σε αυτή την κατεύθυνση, ακόμα και αν βρεθείτε για δυο ώρες σε ένα φιλικό σπίτι.

5. Λίμα νυχιών
Τα νύχια ταλαιπωρούνται μέσα στη μέρα και μια λίμα θα σας φανεί πάντα χρήσιμη για ένα σπασμένο νύχι, το οποίο αν δε λειανθεί άμεσα, θα προκαλέσει άλλα προβλήματα, μέχρι και μολύνσεις. Φροντίστε μονάχα να έχετε πάντα καλύμμένη τη λίμα στην τσάντα σας, αν μεταλλική, για να προστατέψετε το κινητό σας και τα άλλα αντικείμενα από το γρατζούνισμα.

6. Καθαριστικό προσώπου
Αγοράστε ένα μικρό πλαστικό δοχείο και γεμίστε το με το σαπούνι προσώπου που χρησιμοποιείτε και έχετε το πάντα μαζί σας. Όπως συμβαίνει και με την οδοντόβουρτσα, καλό είναι να είστε πάντα έτοιμες για την προσωπική σας υγιεινή, που περιλαμβάνει πάντα ένα καθαρό πρόσωπο.

7. Τσιμπιδάκι φρυδιών
Αν έχετε εμμονή με τα φρύδια σας, το έχετε ήδη περιλάβει στο νεσεσέρ της τσάντας σας και γνωρίζετε καλά τη χρησιμότητά του. Για τις υπόλοιπες, το τσιμπιδάκι φρυδιών, όχι μόνο τελειοποιεί το σχήμα των φρυδιών σας τη στιγμή που θα προσέξετε ότι χρειάζεται διόρθωση, για παράδειγμα, όταν το παρατηρήσετε τυχαία στον καθρέφτη του αυτοκινήτου, αλλά είναι και ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για άλλες ανεπιθύμητες τρίχες του προσώπου ή λεπτοδουλειές που θα προκύψουν από το πουθενά.

8. Αντισηπτικό χεριών
Κάτι  για το οποίο θα σας ευγνωμονούν και όλοι οι άντρες φίλοι σας, είναι το αντισηπτικό χεριών που είναι πολύτιμο και απαραίτητο όχι μόνο για τις γυναίκες, αλλά για όλους όσους κυκλοφορούν στην πόλη και έρχονται σε συχνή επαφή με πλήθος επιφανειών και μικροβίων. Φροντίζετε για την υγιεινή σας έχοντας πάντα μαζί σας είτε αντισηπτικό υγρό, είτε υγρά μαντηλάκια.

9. Φορτιστή κινητού τηλεφώνου
Πολλές φορές ξεχνάμε να φορτίσουμε το κινητό όσο είμαστε σπίτι και αντιλαμβανόμαστε την έλλειψη της μπαταρίας, όταν είναι ήδη αργά και είμαστε ήδη στη δουλειά ή κάπου αλλού. Ο φορτιστής κινητού, που βρίσκεται μόνιμα στην τσάντα σας σας γλιτώνει από αυτή την έννοια και αν χρειαστεί να κοιμηθείτε σε ένα φίλο ή να περάσετε πολλές ώρες στο σπίτι των γονιών σας, θα έχετε πάντα την ευελιξία να φορτίσετε εκεί το κινητό σας.

10. Άρωμα
Ιδανικά έχετε το δικό σας άρωμα σε ένα μικρό μπουκαλάκι στην τσάντα σας για να ανανεώνετε τη δράση του όποτε το χρειάζεται. Εναλλακτικά έχετε ένα οποιοδήποτε άρωμα, που σας ταιριάζει ωστόσο, στην τσάντα σας και έτσι φροντίζετε να μυρίζετε όμορφα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

11. Κουτάκι ραπτικής
Δε χρειάζεται να είστε μοδίστρα για να έχετε πάντα μαζί σας ένα κουτάκι με μερικές βελόνες, δυο κουμπιά και λίγη κλωστή. Θα σώσετε τον εαυτό σας από ένα ξεχειλωμένο κουμπί του πουκαμίσου και από ένα σκίσιμο στη φούστα, που αποκαλύπτει πολλά περισσότερα από όσα θέλετε.

12. Καθρεφτάκι
Για όλες τις φορές που χρειάστηκε να δείτε αν έχει κολλήσει δυόσμος, από το μοχίτο, στα δόντια σας και,  αν έχει «τρέξει» η μάσκαρα ή αν σας κοιτάει ο τύπος που βρίσκεται πίσω σας θα έχετε αντιληφθεί τη μεγάλη σημασία ενός μικρού καθρέφτη στην τσάντα σας.

13. Κρέμα χεριών
Το κρύο στεγνώνει και ξηραίνει τα χέρια και όλοι εκτιμούν μια γυναίκα με απαλά στο χάδι χέρια. Ενυδατώνετε συχνά τα χέρια σας με μια κρέμα χεριών που κουβαλάτε πάντα στην τσάντα σας και φροντίζετε για την απαλότητα και την υγεία του δέρματος σας.