Μερικές χρήσιμες συμβουλές, για να γοητεύσετε –επιτυχώς- το αντίθετο φύλο

flert-kentriki
ΤΡΙΤΗ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Ενισχύστε τη γοητεία σας και δείτε τις μετοχές σας να ανεβαίνουν κατακόρυφα και την ατζέντα σας να γεμίζει τηλέφωνα!

Πέρα από την αντικειμενική ομορφιά (που δεν υπάρχει) και την ιδανική προσωπικότητα (που είναι κάτι απολύτως σχετικό, αν όχι ουτοπικό) υπάρχουν και μερικά άλλα στοιχεία και σημεία που είναι εξ ολοκλήρου επίκτητα και στο δικό σας χέρι να τα αποκτήσετε, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε σημαντικά τις επιτυχίες σας στο άλλο φύλο και να γίνετε ο καρδιοκατακτητής που νιώθατε πάντα ό,τι είστε.

Ενισχύστε λοιπόν τη γοητεία σας και δείτε τις μετοχές σας να ανεβαίνουν κατακόρυφα και την ατζέντα σας να γεμίζει τηλέφωνα!

Αστραφτερό χαμόγελο
Έρευνα βρετανικών πανεπιστημίων, έδειξε πως ό,τι είναι για το παγόνι η πλουμιστή ουρά του, το ίδιο είναι για τον άνθρωπο τα λευκά και υγιή δόντια. Η αστραφτερή και υγιής οδοντοστοιχία κάνει τα άτομα πιο ελκυστικά, αφού βάσει του χαμόγελου επιλέγουμε σύντροφο, καθώς από εκεί έχουμε ένα πρώτο σημάδι υγείας και καλής γενετικής κατάστασης. Φροντίζετε λοιπόν το χαμόγελό σας και στη συνέχεια θα φροντίσει κι αυτό για εσάς.

Λαμπερή επιδερμίδα
Τρώτε τακτικά φρούτα και λαχανικά,  για την καλύτερη φυσική σας κατάσταση, αλλά και για μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Τα αντιοξειδωτικά των φρούτων και λαχανικών φωτίζουν το δέρμα, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα, ακόμα και με «ένα μήλο την ημέρα».

Χαμογελάτε περισσότερο (οι γυναίκες)
Κυρίως όσον αφορά τις γυναίκες, η ευτυχία και η δήλωσή της με ένα πλατύ χαμόγελο, είναι ένα από τα πράγματα που τις κάνουν πραγματικά ακαταμάχητες. Πριν λοιπόν επενδύσετε εκατοντάδες ευρώ σε προϊόντα μακιγιάζ, φροντίστε να φοράτε πάντα το χαμόγελό σας πριν βγείτε τη βόλτα σας και θα διαπιστώσετε σύντομα πως το πιο ακριβό make-up δε θα καταφέρει ποτέ να σας δώσει, όσα θα σας χαρίσει το χαμόγελό σας.

Χαμογελάτε λιγότερο (οι άντρες)
Οι άντρες που δεν χαμογελάνε και συχνά εμφανίζονται μυστήριοι και χωρίς διάθεση για πολλές κουβέντες, έχουν μεγαλύτερη πέραση από τους πιο ευδιάθετους και χαρούμενους ομόφυλούς τους. Αυτή βέβαια η αντίδραση των γυναικών, αφορά το ενδιαφέρον για κάτι πιο περιστασιακό, που εστιάζεται σχεδόν αποκλειστικά στη σεξουαλική ικανοποίηση. Εν ολίγοις, η σχετική έρευνα δικαιολογεί την προτίμηση των γυναικών για τα «κακά παιδιά» όσον αφορά μια ευκαιριακή σχέση, αλλά όχι για να τους παντρευτούν και να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή μαζί τους.

Οι γυναίκες θα πρέπει να το παίζουν λίγο... χαζές!
Αν είστε γυναίκα και επιδιώκετε να περάσετε μια πιο ευχάριστη και λιγότερη μοναχική βραδιά, θα πρέπει να κρύψετε την ευφυία σας και να δείξετε έναν άλλο, πιο ευάλωτο, λίγο μεθυσμένο και περισσότερο «χαζό» εαυτό. Οι άντρες ελκύονται από μια γυναίκα που δεν θα τους δυσκολέψει με το μυαλό της, για να περάσουν μια βραδιά (και μόνο), μαζί της, ενώ τη στιγμή που θα αποφασίσουν να κατασταλάξουν, τότε θα αλλάξουν τακτική και θα αναζητήσουν τη σπιρτάδα στα μάτια της μελλοντικής γυναίκας τους.

Έχετε πάντα το κόκκινο κραγιόν εύκαιρο
Τα χείλη μιας γυναίκας είναι αδιαμφισβήτητα το πιο ελκυστικό μέρος στο σώμα της, ειδικότερα αν είναι βαμμένα κόκκινα. Οι έρευνες, αλλά ακόμα και η απλή παρατήρηση των ανδρικών αντιδράσεων σε 2 κόκκινα χείλη, δείχνουν πόσο περισσότερο χρόνο αφιερώνουν σε αυτά με το βλέμμα τους, συγκριτικά μάλιστα με το πόση ώρα  κοιτούν τα μάτια ή τα μαλλιά μας γυναίκας.

Παίξτε το λίγο δύσκολοι... (οι άντρες)
Όσο κι αν σας αρέσει μια γυναίκα, μη βιαστείτε να της παραδοθείτε και φροντίστε να διατηρήσετε την αμφιβολία της για το αν τελικά τη θέλετε ή όχι. Οι έρευνες δείχνουν πως οι γυναίκες ελκύονται περισσότερο από τους άντρες που τις κάνουν να αναρωτιούνται αν τις θέλουν ή όχι και με το να αναρωτιούνται διαρκώς αν ισχύουν ή όχι τα συναισθήματά τους, καταλήγουν να μην μπορούν να σταματήσουν να τους σκέφτονται.  Η συνταγή εν ολίγοις είναι κλασική και εμπεριέχεται σε μια μόνο λέξη: μυστήριο!

Κορίτσια, ανεβάστε λίγο τον τόνο της φωνής σας
Μπορεί όταν έχετε βραχνιάσει και η φωνή σας έχει γίνει πιο μπάσα κι από του Παβαρότι, να νομίζετε ότι μιλάτε πιο σέξι, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάνετε λάθος. Οι άντρες ελκύονται περισσότερο από τις γυναίκες που έχουν υψηλότερο τόνο φωνής, αφού αυτός ο τόνος ασυνείδητα συνδέεται με μικρότερο σωματότυπο. Τόσο απλά και τόσο ...επιφανειακά.

Αγόρια, να είστε χαλαροί
Οι γυναίκες δείχνουν σαφή προτίμηση στους άντρες που δεν αγχώνονται, ή δεν το δείχνουν τόσο έντονα έστω, και γενικά έχουν μια χαλαρή και ήρεμη στάση ζωής. Οι άντρες που δεν πανικοβάλλονται εύκολα, δείχνουν ακεραιότητα χαρακτήρα, κάτι που ελκύει πολύ τις γυναίκες, καθώς τους αντιλαμβάνονται σαν άτομα που μπορούν να βασιστούν πάνω τους και αντιλαμβάνονται ότι δεν θα τις αφήσουν ποτέ ξεκρέμαστες.