Πώς θα γίνετε (ακόμα πιο) ελκυστικοί;

andras
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Αν ρωτήσουμε μια τυχαία γυναίκα στο δρόμο για το τι θέλει να έχει ο άντρας των ονείρων της, μέσα στις πρώτες απαντήσεις θα είναι το χιούμορ και η έντονη προσωπικότητα.

Αυτές οι απαντήσεις, δεν απέχουν μεν πολύ από την αλήθεια, αλλά ούτε είναι όλη αλήθεια. Οι γυναίκες ελκύονται από πιο επιφανειακά πράγματα, στο πρώτο στάδιο της γνωριμίας έστω και όσα περισσότερα από τα μυστικά τους γνωρίζετε, ακόμα πιο γρήγορα θα γεμίσει η μνήμη του κινητού σας από τηλέφωνα.

Πως λοιπόν θα το πετύχετε αυτό;

Περιποιηθείτε την τριχοφυΐα σας
Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα μοντέλα ξυρίζουν το στέρνο τους ή, από την άλλη, είναι πολύ πιθανό τα μοντέλα να ευθύνονται για την προτίμηση που δείχνουν οι γυναίκες για τους άντρες με όσο το δυνατό λιγότερη τριχοφυΐα στο σώμα. Αν θέλετε λοιπόν κι εσείς να έχετε μεγαλύτερη πέραση στο γυναικείο μέσο όρο, φροντίστε να έχετε λιγότερες τρίχες σε στήθος, κοιλιά και πλάτη.

Δείχνετε μελαγχολικοί
Οι γυναίκες που ζητούν μια περιστασιακή σχέση, που να βασίζεται περισσότερο στη σεξουαλική σύνδεση των δυο μερών, προτιμούν τους άνδρες που δείχνουν πιο μελαγχολικοί και θλιμμένοι, από εκείνους που μοιάζουν πιο ευχάριστοι και εξωστρεφείς. Αν λοιπόν επιθυμείτε ερωτικές περιπέτειες, κομμένα τα γέλια και τα χαμόγελα!

Φτιάξτε την αναπνοή σας
Όταν θέλετε να γνωρίσετε κάποια, ένα πρώτο βήμα είναι να της πιάσετε την κουβέντα. Σε αυτό το σημείο καλό είναι να έχετε φροντίσει για την καλή και φρέσκια αναπνοή σας, καθώς παίζει σημαντικό ρόλο για την πρώτη εντύπωση που θα της προκαλέσετε. Μην τεμπελιάζετε, λοιπόν, όσον αφορά τη στοματική σας υγιεινή, γιατί μπορεί να είναι το κομβικό σημείο, για το αν θα περάσετε μόνοι ή με παρέα τη βραδιά σας.

Φοράτε λίγο τακουνάκι
Πριν παρεξηγηθεί αυτή η υπόδειξη, έχετε υπόψη σας πως οι γυναίκες, όσο κι αν ισχυρίζονται ότι μετράει η προσωπικότητα σε έναν άντρα, ψάχνουν έναν άντρα που έχει μεν γοητευτική προσωπικότητα, αλλά να είναι και λίγο ψηλότερες από τις ίδιες. Γλιτώστε λοιπόν χρόνο και στοχεύστε στα κορίτσια που είναι λίγο κοντύτερα από εσάς και επεκτείνετε το πεδίο δράσης σας, φορώντας παπούτσια με λίγο πιο ενισχυμένο πάτο.

Σταθείτε σωστά
Οι γυναίκες εκτός από τους ψηλότερους άντρες προτιμούν και τους άντρες που έχουν σωστή και καμαρωτή στάση σώματος. Αυτή η προτίμηση πιθανώς οφείλεται στο γεγονός ότι με τη σωστή στάση δείχνετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, πιο δυναμικοί, πιο ανοιχτοί σε νέες περιπέτειες και εν τέλει... πιο ψηλοί.

Δώστε έμφαση στο πηγούνι σας
Το θεληματικό πηγούνι δείχνει άτομο με ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και κατά συνέπεια ιδανική περίπτωση πατέρα των παιδιών μιας γυναίκας. Εν ολίγοις, οι γυναίκες που βρίσκονται στις γόνιμες μέρες του κύκλου τους, έχουν την τάση να επιλέγουν άντρες με έντονα χαρακτηριστικά προσώπου, όπως είναι το εμφατικό σαγόνι, καθώς γενετικά και ασυνείδητα επιλέγουν την καλύτερη επιλογή για άντρα των παιδιών τους. Αν ωστόσο, δεν έχετε προικιστεί με το πηγούνι του Robert Redford, μπορείτε να βοηθήσετε την εικόνα σας με το να αφήσετε γενειάδα, που θα σας δώσει την «ένταση» που σας λείπει.

Ξυριστείτε «συμμετρικά»
Οι γυναίκες επιλέγουν τους άντρες που έχουν συμμετρικό και με σωστές αναλογίες πρόσωπο. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν είστε συμμετρικοί (δεδομένου ότι συμμετρικά είναι τα πρόσωπα όλων μας), αυτό που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τις επιτυχίες σας είναι να εκμεταλλευτείτε την τριχοφυΐα του προσώπου για ακόμα πιο συμμετρικά και ισορροπημένα αποτελέσματα.

Φορέστε τα σωστά ρούχα
Φορέστε τα σωστά ρούχα για να δημιουργήστε την εικόνα σώματος που θέλετε, αν δεν προλαβαίνετε να κάνετε τη γυμναστική που χρειάζεστε για να αποκτήστε εν τέλει το σώμα που επιθυμείτε. Το δε αντρικό σώμα με την περισσότερη επιτυχία είναι εκείνο που έχει τη μορφή «V» και έχει να κάνει με πιο φαρδιές πλάτες και πιο στενή λεκάνη. Ρούχα που επιτυγχάνουν αυτό το εφέ είναι τα σακάκια και όσες μπλούζες κάνουν τη μέση σας να μοιάζει στενότερη σε σχέση με τους ώμους σας.

Μη βάζετε πολλή κολόνια
Η μυρωδιά ενός άντρα παίζει βασικό ρόλο στην προτίμηση που θα του δείξει μια γυναίκα, καθώς σχετικές έρευνες έχουν δείξει πως μέσω της μυρωδιάς μια γυναίκα ασυνείδητα επιλέγει το σύντροφό της. Η μυρωδιά φυσικά που αναφερόμαστε, είναι η φυσική μυρωδιά του σώματος, που όσο περισσότερο την καλύπτετε με την κολόνια, τόσο περισσότερο αποπροσανατολίζετε τις γυναίκες γύρω σας.

Κάντε γυμναστική
Η γυμναστική κάνει καλό, όχι μόνο στη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας, αλλά και στην πέραση που έχετε στο αντίθετο φύλο. Πέρα λοιπόν, από τα προσωπικά και ιδιαίτερα γούστα κάθε γυναίκας, ο μέσος όσος προτιμάει τους γυμνασμένους και καλοσχηματισμένους άντρες.
Γραφτείτε λοιπόν στο γυμναστήριο, προσέχετε τη διατροφή σας και θα δείτε τις επιτυχίες σας να πολλαπλασιάζονται.
Προσέξτε ωστόσο να μην το παρακάνετε, γιατί τα κορίτσια προτιμούν μεν τους γυμνασμένους αλλά όχι τους «χτισμένους» άντρες.