Colour Day Festival-Η Αθήνα γεμίζει χρώματα!

xroma-stin-athina
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2015

Το χρώμα έχει την τιμητική του στο event που έγινε θεσμός και που μας προσκαλεί να ζωντανέψουμε τη ζωή με, τι άλλο;, χρώμα!


Για πρώτη φορά στην Αθήνα το Σάββατο 20 Ιουνίου το χρώμα επικρατεί στην πόλη και η παρουσία σου συνοδεύεται από μοναδικά δρώμενα, όλα στο Colour Day Festival στο Ο.Α.Κ.Α.


Τι θα ακούσουμε

Δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, θα βρεθούν στη σκηνή του Colour Day Festival εκτοξεύοντας τη διάθεσή μας για διασκέδαση, με ένα 8άωρο πρόγραμμα. Στο φεστιβάλ των χρωμάτων, που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, οι επισκέπτες μοιράζονται το ίδιο κέφι για τη μουσική, το ίδιο πάθος για το χορό και τη διασκέδαση! Ευκαιρία για νέες συναρπαστικές γνωριμίες, δυνατή μουσική, πάρτι και χορό! Όλοι μαζί θα ζήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία "βαμμένη με χρώμα"! Το ΟΑΚΑ στις 20 Ιουνίου θα πλημμυρίσει με χρώμα, πάθος, χορό, ένταση,  χαμόγελα!

Τι συμβαίνει στο εξωτερικό

Η ιδέα του Colour Day Festival είναι ήδη διαδεδομένη στο εξωτερικό. Αντίστοιχα φεστιβάλ σε ΗΠΑ, Πορτογαλία, Αγγλία & Ισπανία αποτελούν το αγαπημένο ετήσιο ραντεβού για δεκάδες χιλιάδες νέους!

Πώς ξεκίνησε

Η καταγωγή της γιορτής και πηγή έμπνευσης είναι το Happy Holi στην Ινδία, η διάσημη θρησκευτική γιορτή, η γιορτή των χρωμάτων, η γιορτή της αγάπης, η γιορτή της νέας αρχής, που παραδοσιακά γιορτάζουν οι Ινδουιστές κάθε άνοιξη, εδώ και χιλιάδες χρόνια!


Το μήνυμα 

Ντύσου στα λευκά και έλα να γίνεις χρωματιστός!

 

Οδηγίες

Η πρόσβαση στο Ο.Α.Κ.Α είναι εξαιρετικά εύκολη με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ η είσοδος του Colours Day Festival είναι δίπλα στο σταθμό του Ηλεκτρικού.

!Τα χρώματα είναι κατασκευασμένα στο εξωτερικό από αβλαβή σκόνη, ειδικά ελεγμένη και εγκεκριμένη με πιστοποιήσεις ISO, καταλληλότητας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Φεύγουν με αέρα και με νερό.

Official page
http://www.colourday.gr/
Facebook Official fan page
https://www.facebook.com/pages/Colour-Day-Festival/1562536090679996


Οι πόρτες ανοίγουν στις 16.00

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 7 ευρώ + 1 σακουλάκι χρώμα
Προπώληση: 10 ευρώ + 3 σακουλάκια χρώμα
Στο ΤΑΜΕΙΟ την ημέρα του φεστιβάλ: 10 ευρώ + 1 σακουλάκι χρώμα

*Χρώματα θα πωλούνται ΚΑΙ μέσα στο χώρο και η τιμή τους θα είναι 2 ευρώ το κάθε σακουλάκι