Κοιλιά πλάκα με απλές κινήσεις

koilia-magio
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΜΑΙΟΥ 2016

Η κοιλιά σανίδα δεν είναι εύκολη υπόθεση, ωστόσο, ακολουθώντας τις παρακάτω συστάσεις, θα δείτε πως δεν είναι, τελικά, άπιαστο όνειρο.

Πιίνουμε νερό
Η κατανάλωση νερού (1-2 ποτήρια) πριν το φαγητό, βοηθά στην απώλεια κιλών. Παλαιότερες έρευνες έδειξαν πως όσοι ακολουθούν το απλό αυτό τρικ, μπορεί να χάσουν έως και7-8 κιλά μέσα σε 3 μόλις μήνες. 

Καταναλώνουμε φυτικές ίνες
Οι φυτικές ίνες έχουν την ιδιότητα να μας ξεφουσκώνουν με αποτέλεσμα η κοιλιά μας να δείχνει επίπεδη και η σιλουέτα μας σαφώς βελτιωμένη. Πλούσια σε φυτικές ίνες είναι τα: πορτοκάλια, μανιτάρια, σμέουρα, μπρόκολο, λάχανο κ.ά. 

Βάζουμε τις πηγές καλίου στο ημερήσιο μενού
Παρόμοιο αποτέλεσμα φέρνει και η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε κάλιο, όπως οι μπανάνες και οι γλυκοπατάτες. Ωστόσο, αν θέλουμε να αποκομίσουμε μόνο τα οφέλη από τις τροφές αυτές, δηλαδή το ξεφούσκωμα, δεν πρέπει να το παρακάνουμε, γιατί έχουν πολλές θερμίδες. 

Αποφεύγουμε τα ζαχαρούχα και τις επεξεργασμένα λιπαρές τροφές 
Οι επεξηγήσεις κρίνονται περιττές, αφού όλοι ξέρουμε καλά πως τα επεξεργασμένα τρόφιμα με πολλά λιπαρά στοιχεία, αλλά και εκείνα που περιέχουν ζάχαρη, το μόνο που κάνουν είναι να μας επιβαρύνουν με θερμίδες που "κάθονται" κυρίως στην κοιλιά. Τα αναψυκτικά είναι ο Νο1 εχθρός μας, όταν θέλουμε να "πέσει" η κοιλιά.