Χάστε κιλά μέσα στο καλοκαίρι

apoleia-kilon
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Καλοκαίρι και δίαιτα; Και όμως ναι, και μάλιστα με εύκολο και απλό τρόπο!

Μπύρες, μεζεδάκια, παγωτά. Όλα αυτά χρωματίζουν το καλοκαίρι μας και είναι μάλλον δύσκολο να προσπαθήσουμε να χάσουμε τα περιττά κιλά μέσα στις διακοπές μας.

Και όμως οι ειδικοί αναφέρουν πως είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζουμε. Η πρόσληψη λιγότερων θερμίδων γίνεται καθημερινότητα καθώς ο οργανισμός μας δυσκολεύεται να καταναλώσει πολλά λιπαρά εξαιτίας της ζέστης. Δείτε λοιπόν, πως θα χάσουμε εύκολα και γρήγορα κιλά μέσα στις διακοπές μας.

Ποτά με λίγες θερμίδες

Η παγίδα του καλοκαιριού ακούει στο όνομα αλκοολούχα ποτά. Μπύρες, σφηνάκια και smoothies ανεβάζουν εύκολα το δείκτη της ζυγαριάς. Επιλέξετε λοιπόν, ποτά με ελάχιστες ή καθόλου θερμίδες, όπως το ανθρακούχο νερό, το παγωμένο τσάι και η σόδα και δείτε το αποτέλεσμα στη ζυγαριά σας!

Γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος, αρκεί να έχουν χαμηλά λιπαρά. Πλούσια σε ασβέστιο και πρωτεϊνες, ενεργοποιούν το μεταβολισμό και μας κρατούν χορτάτους για αρκετή ώρα. Προτιμήστε όσα έχουν χαμηλά λιπαρά και εντάξτε τα στο καθημερινό σας διαιτολόγιο για καλύτερα αποτελέσματα.

Φρούτα και λαχανικά εποχής

Το καλοκαίρι διαθέτει τα πιο νόστιμα και λαχταριστά φρούτα. Εκμεταλλευθείτε αυτή την ευκαιρία και καταναλώστε άφθονα φρούτα και λαχανικά, τα οποία όχι μόνο έχουν ελάχιστες θερμίδες αλλά είναι και πλούσια σε βιταμίνες, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά.

Κολύμπι για εύκολες καύσεις

Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να χάσουμε τα περιττά κιλά μέσα στο καλοκαίρι, δεν είναι άλλος από το κολύμπι. Εκμεταλλευθείτε το υγρό στοιχείο και κολυμπήστε όσο μπορείτε περισσότερο μέσα στις διακοπές σας. Έτσι και τα κιλά θα χάσετε αλλά παράλληλα και θα γυμναστείτε με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο.