Τι κ αν οι διακοπές τελείωσαν, οι επόμενες δεν αργούν

counting-argies
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Πάμε να δούμε τις διακοπές και τις αργίες των επόμενων μηνών μέχρι το επόμενο καλοκαίρι;

Σεπτέμβριος
Αργία δεν προβλέπεται, όμως, με τις εκλογές, αν ανήκετε στους τυχερούς που ασκούν τα εκλογικά τους δικαιώματα σε απόσταση ικανή, έχετε λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς από το πουθενά.
Οκτώβριος
Η 28η πέφτει δυστυχώς Τετάρτη όμως αν δικαιούστε καμιά άδεια ή φανήκατε συνετοί και κρατήσατε δυο-τρεις μερούλες, τώρα δικαιώνεστε και αποζημιώνεστε με ένα καραπινάτο πενθήμερο καταμεσής του Φθινοπώρου.
Νοέμβριος
Η μόνη αργία που αναμένουμε είναι αυτή της 17ης που όμως αφορά εκείνους που σχετίζονται με την εκπαίδευση. Αν δεν ανήκετε σε αυτούς, ξεχάστε το και παρηγορηθείτε: Δεκέμβριος εν όψει.
Δεκέμβριος
Καλώς τον! Τα καλά νέα είναι ότι και τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πέφτουν μια ωραιότατη Παρασκευή. Μάνι-μάνι εξασφαλίσαμε δυο τριήμερα, στην περίπτωση που δεν έχουμε άλλη άδεια, πράγμα απίθανο.

Ιανουάριος
Είπαμε! Η Πρωτοχρονιά πέφτει Παρασκευή. Σημειώστε ωστόσο και την 6η του μήνα που είναι αργία καθότι Θεοφάνεια.
Φεβρουάριος
Εδώ συμβιβαζόμαστε με το κουτσό του πράγματος και πάμε στο επόμενο.
Μάρτιος
Η Καθαρά Δευτέρα πέφτει 14 Μαρτίου και η 25η Παρασκευή που σημαίνει ότι ο μήνας μάς ικανοποιεί εις διπλούν. Ούτε που θα τον καταλάβουμε!
Απρίλιος
Πάσχα! 29 Απριλίου είναι η Μεγάλη Παρασκευή οπότε κάντε τους υπολογισμούς και τα κουμάντα σας ανάλογα με τη διαθέσιμη άδειά σας.
Μάιος
Τα καλά νέα είναι ότι το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά, κάτι που θα μας χρειαστεί, αφού υπάρχουν και τα κακά νέα: Πρωτομαγιά και Πάσχα πέφτουν την ίδια ακριβώς μέρα. Ας ελπίσουμε ότι θα ληφθεί μέριμνα και η Πρωτομαγιά θα μετατεθεί…
Ιούνιος
Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού θα χρειαστεί να περιμένει (για όσους στο αντικείμενό τους το δικαιούνται) αφού η γιορτή του Αγίου Πνεύματος πέφτει 20 Ιουνίου.