Οι καλύτερες διευθύνσεις για παιδικά ρούχα από την personal shopper

shopping
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Γλιτώνουμε χρόνο, κόπο και χρήμα και ντύνουμε φθινοπωρινά τα μικρά μας (0-14 ετών) με επιλογές της ειδικού στο shopping, Ελένης Μαυρίδη.

Οι αγορές για τα παιδιά δεν είναι εύκολη διαδικασία, ειδικά για τις μανούλες περισσότερων από ένα πιτσιρικάδων. Αν μάλιστα είναι και εργαζόμενες, ο χρόνος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι συνήθως η βόλτα για ψώνια με τα παιδιά δεν είναι καθόλου διασκεδαστική, αφού τα μικρά δεν αντέχουν, βαριούνται και γρήγορα ο ενθουσιασμός του shopping δίνει τη σκυτάλη στην γκρίνια, το κλάμα, τη διαμαρτυρία. Από την άλλη, πώς να ψωνίσεις για τα παιδιά χωρίς να τα έχεις μαζί σου; Το πιθανότερο είναι να καταλήξεις με ρούχα που θα θέλουν αλλαγή, αφού μπορεί να τους πέφτουν στενά, κοντά, γενικώς ακατάλληλα. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι τα μικρά πλέον έχουν άποψη για το τι θέλουν να φοράνε και πώς να το συνδυάζουν.

Για αυτούς τους λόγους, ζητήσαμε από την Ελένη Μαυρίδη να μας προτείνει δοκιμασμένες διευθύνσεις για ψώνια για τα παιδιά. Οι προτάσεις της είναι για όλες τις ηλικίες, για αγόρια και για κορίτσια και αφορούν ρούχα ποιοτικά και οικονομικά. Μην ξεχνάμε ότι, δεδομένου ότι τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, οι αγορές για αυτά είναι εκ των πραγμάτων πιο συχνές από ότι για τους μεγάλους, έτσι πρέπει οι αγορές μας να είναι οικονομικές, χωρίς όμως εκπτώσεις στην ποιότητα των ρούχων και των παπουτσιών που...εξοπλίζουν το παιδικό σώμα. 

Οι προτάσεις της personal shopper

● Η&Μ kids: Εδώ θα βρείτε οικονομικές φόρμες-σωλήνα που βολεύουν όλα τα παιδάκια από μηνών έως και 14 ετών, chinos παντελόνια, πουκαμισάκια βαμβακερά, φούστες, φορέματα, μπλούζες, βαμβακερά καλτσάκια σε σετ των 6 τεμαχίων (τα περισσότερα από 9.99 ευρώ έως 19.99 ευρώ).

●Zara kids: Όμορφα και οικονομικά δερμάτινα παπουτσάκια, ιδίως για τα μικρά παιδιά από 0 μηνών-5 ετών, μοδάτα jacket, jeans και φόρμες, ολόσωμες φόρμες για τα κορίτσια, παιδικές καπαρντίνες κ.ά. (από 4.95-29.95 ευρώ).

● Benetton kids: Ρούχα βαμβακερά, πολύ καλής ποιότητας, σετ φόρμας για όλες τις ηλικίες (19.95) , παιδικά κολάν για κορίτσια από 9.95-29.95. Θα τα βρείτε και στα Attica the department store.

● Fashion Bazaar (Πειραιώς 74Α, Νέο Φάληρο) της εταιρείας Shop & Trade: Εδώ θα βρείτε επώνυμα παιδικά ρούχα US Polo ASSN, Pepe Jeans, Superdry, Antony Morato, Quiksilver, Desigual, Kocca, Paul Frank, Religion και άλλα πολλά σε εκπτώσεις έως και 80%!

● Factory Outlet (Πειραιώς 76, Νέο Φάληρο & Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου): Επίσης επώνυμα ρούχα με μεγάλες εκπτώσεις, εταιρείες όπως Nike, Adidas, Puma, Converse, Juicy Couture Kids, Timberland, Admiral, Levis, Champion κ.ά.

● Outlets στη Νέα Σμύρνη: Στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στον δρόμο δηλαδή που ενώνει τη Νέα Σμύρνη με το Παλαιό Φάληρο, είναι συγκεντρωμένα όλα τα στοκατζίδικα όπου θα βρείτε αγαπημένες μάρκες με σημαντικές εκπτώσεις, μόνο και μόνο επειδή τα περισσότερα σχέδιά τους είναι προηγούμενων συλλογών. Μερικά από αυτά είναι τα Grant Stock (το κατάστημα διαθέτει παιδικά ρούχα παλαιότερων συλλογών με έκπτωση από 40% έως 70%. Ενδεικτικά, για ένα σετάκι 2 τεμαχίων θα χρειαστείς περίπου 24 ευρώ). Επίσης θα βρείτε ρούχα Asics, Admiral Outlet, Puma Outlet, Nike Outlet κ.ά.

Για έμπειρα ψώνια, χωρίς ρίσκα

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε οι ίδιοι τα ψώνια της σεζόν για τα παιδιά σας, δεν θέλετε να δαπανήσετε χρόνο και χρήμα σε αγορές που τελικά μπορεί να αποδειχθούν ακατάλληλες, η λύση της personal shopper που θα λάβει υπόψιν όλες τις παραμέτρους και θα βγει για ψώνια για λογαριασμό μας είναι σωτήρια. Μπορείτε να της αναθέσετε αυτή τη δουλειά και να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο, πετυχαίνοντας ένα καλό και οικονομικό αποτέλεσμα με εκπληκτικούς συνδυασμούς ρούχων που θα κάνουν τα παιδάκια σας να δείχνουν ακόμα πιο όμορφα απ’ ότι είναι.

Ελένη Μαυρίδη
Personal Shopper/Image Consultant

Tel: 698 02 42 925
Website: www.personalshopper.gr
Fb: personalshopper.gr