10 looks από style bloggers που μπορείς άφοβα να αντιγράψεις

kremastres
ΤΡΙΤΗ, 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Οι fashion bloggers έχουν πλέον κυριαρχήσει δίνοντας το στίγμα τους για τις εκάτοτε τάσεις, που τις προσαρμόζουν στα μέτρα τους και τις παρουσιάζουν μέσα από τις προσωπικές τους φωτογραφίες και τα καθημερινά τους looks.

Αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους αναγνώστες και εκφράζουν την άποψη τους για τις νέες κολεξιόν, τους σχεδιαστές, προίόντα που κυκλοφορούν και όλα αυτά δίνοντας πάντα μια προσωπική και ξεχωριστή ματιά στο καθετί. Για αυτό συγκέντρωσα 10 looks από style bloggers που μπορείς και εσύ να αντιγράψεις ή να προσαρμόσεις στο καθημερινό σου στυλ.

http://angelicablick.se
#1 Sporty nudes

Ένα αρκετά άνετo look με αθλητικά στοιχεία που ταιριάζει απόλυτα σε μια χαλαρή Κυριακή. Φόρεσε τη φόρμα σου και τα αγαπημένα σου αθλητικά συνδυάζοντας τα με το παλτό σου για ένα πιο chic αποτέλεσμα.

http://www.sarastrand.no
#2 Skinny jeans και μαρινιέρα

Τα jeans τα προτιμούμε όλοι γιατί είναι άνετα αλλά ταυτόχρονα με τους κατάλληλους συνδυασμους μπορούν να μεταμορφωθούν στο λεπτό. Για μια βόλτα με τις φίλες σου ή ακόμα και στη δουλειά αν σου επιτρέπεται, φόρεσε το στενό σου τζιν και συνδυασέ το με μια μπλόυζα μαρινιέρα που είναι κλασσική και όλοι την αγαπάμε. Ένα ζεστό πανωφόρι και τα κατάλληλα παπούτσια και έξω από τη πόρτα. Απλό αλλά σικάτο.

http://www.thestylelove.com
#3 Total black layering

Μαύρο, το χρώμα που φοράμε όλοι και ποτέ δεν απαρνιώμαστε. Είναι το χρώμα που θα σε σώσει στο look της τελευταίας στιγμής καθώς όπως και να το φορέσεις θα δείχνει πάντα ωραίο. Στην προκειμένη περίπτωση ο συνδυασμός πολλών layers και textures κανει την διαφορά και μετατρέπει ένα απλό total black look σε άκρως ενδιαφέρον.

http://victoriatornegren.se
#4 Capri, flare jeans

Οι καμπάνες έχουν επιστρέψει στη μόδα μαζί με όλο τον αέρα των 70’s πο αποτελεί μια από τις πιο hot επερχόμενες τάσεις. Ωστόσο τα παντελόνια καμπάνια έγιναν κοντύτερα και μπορείς να τα βρεις και σε jean. Συνδύασε ένα τέτοιο παντελόνι με ένα απλό t-shirt και δώσε έμφαση στα αξεσουαρ.

http://www.themuseandtheladybug.gr
#5 Distressed jeans

Τα πράγματα είναι απλά κορίτσια. Τζιν με σκισίματα, t-shirts και το αγαπημένο σας παλτό. Ένα απλό, καθημερινό look. Τα γυαλιά ηλίου μην ξεχάσεις!

http://trineswardrobe.com
#6 Monochromatic looks

Είναι απλά, είναι σικάτα και ομορφαίνουν τη σιλουέτα. Χτίσε ένα look βασισμένο στο χρώμα που αγαπάς και φρόντισε να παίξεις με τα υφάσματα και τις αποχρώσεις. Τι λες για ένα nude σετ παντελόνα, πουκάμισο;

http://harperandharley.com
#7 The suit

Μαύρο κοστούμι. Ένα αυστηρό look γραφείου ή με τα κατάλληλα αξεσουάρ το ιδανικό σύνολο για ένα δείπνο ή μια εκδήλωση. Αναμφισβήτητα ο βασιλιάς του ανδρόγυνου.

http://sandraekenstam.freshnet.com
#8 The chic layering

Στενό παντελόνι γραφείου, loafers ή brogues και η βάση είναι έτοιμη. Ξεκίνα να προσθέτεις layers με διαφορετικά μήκη και το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει. Ωστόσο προσοχή, όχι πολλά και χοντρά κομμάτια φορεμένα μαζί γιατί τότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο όμορφο.

http://stylelimelight.blogandthecity.net
#9 Lace up and rolled jeans

Είτε είναι φλατ είτε με τακούνι τα παπούτσια που δένουν γύρω από τον αστράγαλο ήρθαν για να μείνουν. Συνδυάσε τα με το αγαπημένο σου παντελόνι και ένα μακρύ πουκάμισο απέξω. Α και μην ξεχάσεις το καπέλο, θα σου δώσει έξτρα πόντους!

http://allyouneedisstyle.com
#10 Oversized

Μεγάλα χουχουλιάρικα πουλόβερ που σε κρατούν ζεστή όλη μέρα όπου κι αν είσαι. Μπορείς να τα συνδυάζεις με ένα στενό παντελόνι για περισσότερη ισσοροπία. Αν όμως είσαι τολμηρή, φόρεσε την φαρδιά σου παντελόνα και με μια ζώνη ή μαντήλι, δώσε σχήμα και τόνισε την μέση σου.

Ειρήνη-Fashion Reactor
www.fashionreactor.com