Το ιδανικό look για τον Άγιο Βαλεντίνο

ntusimo-agios-balentinos
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Το ντύσιμο εκφράζει τον τρόπο που νιώθουμε και όταν το συναίσθημα που θέλουμε να επικοινωνήσουμε είναι ο έρωτας, συμβουλευόμαστε την ειδικό!

Η Ελένη Μαυρίδη προτείνει 4 looks για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανάλογα με την έξοδο που θέλουμε να κάνουμε και συστήνει προσοχή στις υπερβολές! 

Romantic Style

Επιλέξτε το ρομαντικό εάν επρόκειτο η έξοδός σας να είναι σε κάποιο ρομαντικό restaurant ή κάπου για φαγητό. Το ίδιο ισχύει και για το chic look που ακολουθεί. 

Sexy Style

Επιλέξτε το sexy look, εάν η έξοδος σας είναι σε κάποιο club ή bar, για ποτό ή κοκτέιλ. Το σέξι look ταιριάζει ιδανικά για τις αμιγώς βραδινές εξόδους. 

Fancy Street Style

Το fancy street look είναι ιδανικό εάν η έξοδος σας πρόκειται να είναι για απογευνατινό καφέ ή ένα χαλαρό ποτό.

Chic Style

Υιοθετήστε ένα από τα παραπάνω look με ρούχα που έχετε στην γκαρνταρόμπα σας και νιώστε υπέροχα με την εμφάνισή σας. Τα ρούχα μας πρέπει να μας κάνουν να νιώθουμε άνετα, έτσι ο αέρας που εκπέμπουμε θα είναι διαφορετικός. «Τα ρούχα πρέπει να τα φοράμε και όχι να μας φοράνε» αυτό να το θυμάστε για να έχετε πάντα μια σωστή και προσεγμένη εμφάνιση!

Φροντίστε το μακιγιάζ σας να είναι κάτι απλό χωρίς υπερβολές, φτιάξτε τα μαλλιά σας και τα νύχια σας και σίγουρα ο καλός σας θα σας ξαναερωτευτεί. Οι άντρες μας θέλουν όσο πιο απλές γίνεται, το έντονο μακιγιάζ ή το πολύ extreme look πολλές φορές τρομάζει, διατηρήστε το απλό διαχρονικό και δε θα χάσετε. 

Ότι και να κάνετε σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα και είμαι εδώ για οποιαδήποτε συμβουλή χρειαστείτε!

Ελένη Μαυρίδη

[email protected] 
https://www.facebook.com/personalshopper.gr/?ref=hl