Jeans: τα νέα trends για τον διαχρονικό πρωταγωνιστή της γκαρνταρόμπας

jeans
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Ποιο είναι το πιο αγαπημένο ρούχο της ντουλάπας μας; Όποιον και να ρωτήσεις η απάντηση λίγο πολύ αναμενόμενη. Φυσικά το jean παντελόνι είναι αυτό που ξεχωρίζει στις γκαρνταρόμπες και στις καρδιές μας.

 Ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματότυπου και στυλ όλοι έχουμε τουλάχιστον δυο ζευγάρια jean στην ντουλάπα μας. Όχι αδίκως, αφού είναι ένα κομμάτι διαχρονικό, το οποίο φοριέται παντού και με τα πάντα! Κυριολεκτικά. 

Ωστόσο, όσο κλασσικό κομμάτι κι αν είναι, χρειάζεται και αυτό την ανανέωση του κατά καιρούς και καλό είναι να εμπλουτίζουμε την ντουλάπά μας με τα νέα σχέδια που κυκλοφορούν εκεί έξω κάθε σεζόν. Jeans για τολμηρούς με σκισίματα, με αυτοκόλλητα και περίεργα κοψίματα, μέχρι εκδοχές για τους πιο παραδοσιακούς που το προτιμούν όσο πιο απλό γίνεται και στην κλασσική σκούρα απόχρωση.

Ας δούμε κάποιες από τις βασικές κατηγορίες jeans για να επιλέξουμε από τα νέα trends την επόμενη αγορά μας.

Jeans 1

1. Topshop 2. Topshop 3. H&M

Το μαύρο jean, μπορεί να μην είναι το κλασσικό jean που έχουμε όλοι στο μυαλό μας, αλλά δεν χωρά αμφιβολία ότι έχει αγαπηθεί από όλες. Σε οποιαδήποτε γραμμή και σχέδιο, συνδυάζεται με τα πάντα και είναι η εναλλακτική λύση για το μαύρο μας παντελόνι.

Jeans 2

4. H&M 5. H&M 6. H&M

Τα παντελόνια-καμπάνες αναβιώνουν και φέρνουν στο προσκήνιο άλλες δεκαετίες. Γιατί λοιπόν να μην επενδύσουμε και σε ένα jean καμπάνα; Μας δίνει εύκολα την ευκαιρία να δημιουργήσουμε boho looks ή ακόμα και πιο sporty συνδυάζοντας το με sneakers.

Tip: το παντελόνι καμπάνα συνδυασμένο με ψηλοτάκουνο παπούτσι, κάνει τα πόδια μας να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά! 

Jeans 3

7. Topshop 8. Topshop 9. MONKI

Ένα ακόμα μεγάλο trend στα jean παντελόνια ήταν και παραμένει το boyfriend style, αλλά και το...δανεισμένο από τη μαμά. Και τα δύο αυτά στυλ παντελονιού δίνουν έναν casual και relaxed αέρα στις εμφανίσεις μας και φυσικά προσφερουν άνεση λόγω της πιο φαρδιάς γραμμής τους.

Jeans 4

10. H&M 11. H&M 12. H&M

To ακριβώς αντίθετο του boyfriend style είναι τα skinny jeans. Συνήθως είναι από ελαστικά υφάσματα που αγκαλιάζουν το κορμί και αναδεικνύουν τις καμπύλες. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει must κομμάτι, καθώς συνδυάζεται με τα πάντα και δημιουργεί καθημερινά looks αλλά και πιο βραδινές εμφανίσεις με το ανάλογο παπούτσι και αξεσουάρ. Ωστόσο, ανάλογα με τον σωματότυπό μας, πρέπει να δίνουμε προσοχή στις τσέπες και στο χρώμα.

Μπλέ η μαύρο, στενό ή φαρδύ, το jean είναι το παντελόνι που θα κρατά αιωνίως την πλεονεκτική θέση στη ντουλάπα μας και θα αποτελεί κομμάτι passepartout. 

Ειρήνη-Fashion Reactor
www.fashionreactor.com