Νέο άρωμα από την Rihanna

rihanna-aroma
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Όπως η ίδια η δημιουργός εξηγεί, το Riri είναι παιγνιδιάρικο και άτακτο, αυθάδες αλλά ταυτόχρονα πολύ θηλυκό.

Το Riri της Rihanna είναι μία σέξυ, λουλουδάτη μελωδία της θηλυκότητας, με άτακτες και παιχνιδιάρικες αισθησιακές νότες. Εμπνευσμένο από το πάθος της Rihanna να αποκαλύπτει πάντα τον αληθινό εαυτό της, το Riri αιχμαλωτίζει μια δροσερή αλλά πολύ ζωντανή εσάνς σε συνδυασμό με μια παιχνιδιάρικη πινελιά που επιτρέπει στο ζωηρό πνεύμα σας να λάμπει.

Σχεδιασμένο από τη Rihanna, το μπουκάλι συνδυάζει μοναδική πολυτέλεια με κομψό φινίρισμα. Η πολυτελής συσκευασία φιλοξενεί το άρωμα σε γλυκό ροζ χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με μαύρο λαιμό και ολοκληρώνεται με μία χρυσή σφαίρα. Το εξωτερικό κουτί, χαραγμένο με μεταλλικό φινίρισμα, παραπέμπει σε «γδαρμένο» μέταλλο δίνοντας μία αντίθεση στις θηλυκές γραμμές του μπουκαλιού.

Τι λέει η ίδια

«Θέλησα να δημιουργήσω ένα άρωμα που συνδέεται με τη νέα γυναίκα σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Το Riri είναι παιγνιδιάρικο και άτακτο, αυθάδες αλλά ταυτόχρονα πολύ θηλυκό.
Η μυρωδιά του αντικατοπτρίζει αυτή ακριβώς την πλευρά της προσωπικότητάς μου, τρυπώνοντας στην «Καρδιά της Rihanna». Είναι το ορόσημο μου. Είναι εγώ.
Κάθε άρωμα που δημιουργούμε, επιθυμούμε να φέρνει κάτι νέο και διαφορετικό. Η αίσθηση του RiRi είναι τόσο παιγνιδιάρικη και ακόμα πιο αισθησιακή. Μου αρέσει που χρησιμοποιούνται ενδιαφέρουσες μείξεις αντανακλώντας μια νέα γενική αίσθηση».