Έξυπνοι συνδυασμοί για τις καλύτερες εμφανίσεις του καλοκαιριού

psonia-rouxa-ekptoseis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΜΑΙΟΥ 2016

Οι εκπτώσεις που μόλις ξεκίνησαν είναι η ευκαιρία για αγορές που θα ανανεώσουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Η personal shopper προτείνει.

Λόγω εποχής, οι συνδυασμοί και οι επιλογές είναι πιο εύκολα με τα ανοιχτά χρώματα, τα ανάλαφρα ρούχα, ταανοιχτά παπούτσια και τα πολύχρωμα αξεσουάρ να συνηγορούν με στόχο τις απόλυτα καλοκαιρινές εμφανίσεις. Απλά κομμάτια θα μας βοηθήσουν να κάνουμε μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση και τη διάθεσή μας. 

Αρχικά προτείνω να επιλέξετε ανοιχτά χρώματα όπως λευκό/off white που είναι άκρως καλοκαιρινό χρώμα, παστέλ όπως βεραμάν, γαλάζιο, nude-ροζ, χακί και φλοράλ που είναι μέσα στα trends για το φετινό καλοκαίρι και γενικότερα οτιδήποτε σε ανοιχτές χαρούμενες αποχρώσεις καθώς και ανάλαφρα κομμάτια τύπου παντελόνες, zip-kilot που εκφράζουν την αέρινη διάθεσή μας.

Για την καθημέρινότητα στην δουλειά  μπορείτε να επιλέξετε παντελόνια υφασμάτινα σε διάφορα χρώματα και να τα συνδυάσετε με μονόχρωμα t-shirts, εσπαντρίγιες φλατ ή χαμηλά γοβάκια/ peep toes για μια προσεγμένη-καλοκαιρινή εμφάνιση στο γραφείο.

Αν επιθυμείτε άνεση και κομψότητα λοιπόν στην καθημέρινότητα σας από το πρωί ως το βράδυ, προμηθευτείτε μερικά ανάλαφρα κομμάτια από αυτά που σας προτείνω, πουκάμισα και t-shirts για την εποχή, μερικά παντελόνια (ψηλόμεσα, zip kilots) και άνετες φούστες, συνδυάστε τα με άνετα χαμηλά παπούτσια και τα κατάλληλα αξεσουάρ και θα είστε κατάλληλα ντυμένη για όλες τις περιστάσεις. Απολαύστε το καλοκαίρι σας, διασκεδάστε και εντυπωσιάστε!

Για περισσότερες ιδέες και προτάσεις περιμένω τα μνμτα σας στο facebook & στο [email protected]

Ελένη Μαυρίδη 
www.personalshopper.gr
Facebook page: personalshopper.gr