ΠΗΓΑΜΕ & ΕΙΔΑΜΕ

Όλα όσα ψάχνεις για τη γαστρονομία: πρωτότυπες συνταγές, τρόποι μαγειρικής και πλήθος πληροφοριών για διάφορα τρόφιμα στο clickatlife. Και όχι μόνο… Βρείτε πλήθος προτάσεων για όλα τα γούστα, από απλές ταβέρνες, ψησταριές και μεζεδοπωλεία μέχρι εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας και … βέβαια μπιραρίες και Café-Club-Bars. Ειδικά για τους λάτρεις των αποδράσεων θα βρείτε πλήθος προτάσεων για γαστρονομικές εξορμήσεις!

Το Βαρούλκο... τριαντάρησε και μας αποκάλυψε τις νέες του εκπλήξεις

Το Βαρούλκο... τριαντάρησε και μας αποκάλυψε τις νέες του εκπλήξεις

Το Βαρούλκο του Λευτέρη Λαζάρου άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1987 και φέτος, 30 χρόνια μετά, έχει ...

Τρυπώσαμε στην κουζίνα του Beef at Bios και βρεθήκαμε στην απόλυτη κρεατοφαγική γιορτή

Τρυπώσαμε στην κουζίνα του Beef at Bios και βρεθήκαμε στην απόλυτη κρεατοφαγική γιορτή

Εκεί που στο ισόγειο του Bios, στο κέντρο της Αθήνας, ο κόσμος πίνει αμέριμνος το ποτό του ακούγοντας μουσική, στον ...

Επισκεφτήκαμε το Επτά7 και δοκιμάσαμε… 7(+1) πιάτα

Επισκεφτήκαμε το Επτά7 και δοκιμάσαμε… 7(+1) πιάτα

Βρεθήκαμε στη σκιά της Ακρόπολης, τηρήσαμε τις αναλογίες και απολαύσαμε τόσα πιάτα όσα… έπρεπε στο Επτά7 της Ερμού.

Hokyo Japaneats: βρεθήκαμε εκεί που το θέατρο συνάντησε το σούσι

Hokyo Japaneats: βρεθήκαμε εκεί που το θέατρο συνάντησε το σούσι

Το θέατρο Olvio σε συνεργασία με το εστιατόριο ιαπωνικής κουζίνας Hokyo Japaneats στον Χολαργό μας χάρισε ένα πολύ όμορφο και ...

Το tripment μας πάει στα καλύτερα μέρη με παϊδάκια στην Αττική

Το tripment μας πάει στα καλύτερα μέρη με παϊδάκια στην Αττική

Το tripment και ο δημιουργός του, Μάνος Λιανόπουλος, συνήθως ταξιδεύει τον κόσμο. Αυτή τη φορά, όμως, πείνασε και μας πάει ...

Mythos by Divani: ζήσαμε τον δικό μας μύθο εν μέσω φθινοπώρου

Mythos by Divani: ζήσαμε τον δικό μας μύθο εν μέσω φθινοπώρου

Βρεθήκαμε στο grand opening των Winter Weekends του εστιατορίου Mythos by Divani και ζήσαμε το πόσο πιο λαμπερός και ειδυλλιακός ...

Breakfast is served: πού πάμε για πρωινό στην Αθήνα;

Breakfast is served: πού πάμε για πρωινό στην Αθήνα;

Ξυπνήσαμε, πεινάσαμε και θέλουμε να φάμε ένα πλούσιο πρωινό κι όχι δυο γουλιές καφέ κι ένα καμένο τοστ που τρώμε ...

Πού πάμε για φθινοπωρινή μεζεδοκατάσταση;

Πού πάμε για φθινοπωρινή μεζεδοκατάσταση;

Τα μεζεδάκια ταιριάζουν σε όλες τις εποχές. Αρκεί να υπάρχει καλή παρέα και ποιότητα στο περιβάλλον και το φαγητό. Εσείς ...

Ανακαλύψαμε το καλύτερο Flamingo που κυκλοφορεί αυτή την εποχή

Ανακαλύψαμε το καλύτερο Flamingo που κυκλοφορεί αυτή την εποχή

Σε μια γωνία του Παγκρατίου βρέθηκε ένα Flamingo κι εμείς φτάσαμε ως εκεί για να δούμε περί τίνος πρόκειται.

Πέντε επιλογές δείπνου με φόντο την πανσέληνο

Πέντε επιλογές δείπνου με φόντο την πανσέληνο

Δώστε μια τελευταία καλοκαιρινή χροιά στο βραδινό σας, απολαμβάνοντας την πανσέληνο σε ένα από αυτά τα εστιατόρια, σε πέντε ιδιαίτερα ...

Τι… γεύση έχει το Bolivar;

Τι… γεύση έχει το Bolivar;

Προσπεράσαμε τα πάρτι του, τα οποία είναι πολλά και καλά αυτό το διάστημα, και εξερευνήσαμε την εστιατορική του πλευρά, δοκιμάζοντας ...

Γιορτάσαμε την Εθνική Ημέρα της Τεκίλα στα Amigos

Γιορτάσαμε την Εθνική Ημέρα της Τεκίλα στα Amigos

Στις 24 Ιουλίου το ιδιαίτερο ποτό αγαύης είχε την τιμητική του κι εμείς θελήσαμε να το γιορτάσουμε κι ας βρισκόμαστε ...

Το Βαρούλκο... τριαντάρησε και μας αποκάλυψε τις νέες του εκπλήξεις
Τρυπώσαμε στην κουζίνα του Beef at Bios και βρεθήκαμε στην απόλυτη κρεατοφαγική γιορτή
Επισκεφτήκαμε το Επτά7 και δοκιμάσαμε… 7(+1) πιάτα
Hokyo Japaneats: βρεθήκαμε εκεί που το θέατρο συνάντησε το σούσι
Το tripment μας πάει στα καλύτερα μέρη με παϊδάκια στην Αττική
Mythos by Divani: ζήσαμε τον δικό μας μύθο εν μέσω φθινοπώρου
Breakfast is served: πού πάμε για πρωινό στην Αθήνα;
Πού πάμε για φθινοπωρινή μεζεδοκατάσταση;
Ανακαλύψαμε το καλύτερο Flamingo που κυκλοφορεί αυτή την εποχή
Πέντε επιλογές δείπνου με φόντο την πανσέληνο
Τι… γεύση έχει το Bolivar;
Γιορτάσαμε την Εθνική Ημέρα της Τεκίλα στα Amigos
  • ΟΛΑ
  • ΓΕΥΣΗ