Το Dinner in the Sky επιστρέφει για να απογειώσει (ξανά) το γεύμα μας

dinner-in-the-sky
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2017

Η «πατέντα» είναι γνωστή κι αγαπημένη: 22 άτομα, ένα τραπέζι, έμπειροι σεφ κι ένα μενού 5 πιάτων, όλα στα 50 μέτρα από το έδαφος. Αυτό είναι το Dinner in the Sky που επέστρεψε την Πρωτομαγιά στην Αθήνα.

Όσο προσγειωμένοι κι αν είστε, το Dinner in the Sky δεν πρέπει να «ξεφύγει» από τις γαστρονομικές εμπειρίες σας, αφού πρόκειται για ένα γεύμα-εμπειρία, με θέα όλη την πόλη.

Έγινε γνωστό το 2015 στην πόλη μας όταν ξεκίνησε στην Τεχνόπολη και τώρα επιστρέφει για να «ζωντανέψει» ξανά τη νυχτερινή Αθήνα σε ένα γεύμα 5 πιάτων, το οποίο απολαμβάνουν 22 άτομα τη φορά, στα 50 μέτρα από το έδαφος! Το τραπέζι περιστρέφεται αργά για να δείτε την πόλη πανοραμικά και η φωτισμένη Ακρόπολη χαρίζει ένα μαγευτικό θέαμα σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Στο Dinner in the Sky απολαμβάνετε ιδιαίτερα πιάτα, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση συνοδευόμενα από υπέροχα κρασιά Ελλήνων παραγωγών.

Συγκεκριμένα, στο μενού του θα βρείτε τριλογία από σούπες (κίτρινες πιπεριές, σέλερυ, πράσινο μήλο και μπρουσκέτα με ταραμά ή αβοκάντο & μήλο ή αγγούρι & μάνγκο), σαλάτα πλιγούρι με μαρούλι, αγγούρι, λαυράκι μαρινέ με θυμάρι & κόλιανδρο, γαρίδες σαγανάκι με σάλτσα ντομάτας, ούζο, φέτα και ελαιόλαδο, πικάνια με σάλτσα οξύμελι που συνοδεύεται με πατάτα βουτύρου και λαχανικά εποχής, όπως και τριλογία γλυκών (τραγανά μπισκότα με κρέμα λεμόνι & σάλτσα λεμονιού, μους σοκολάτα ή εκμέκ κανταΐφι) σε τιμή 120€/άτομο. Το μενού μπορεί, επίσης, να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις διατροφικές ιδιαιτερότητες του πελάτη (π.χ. διατροφή χωρίς γλουτένη, χορτοφαγική διατροφή, κ.λπ.) με μια ενημέρωση τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα.

Info
Dinner in the Sky
Τεχνόπολη, Γκάζι