Acropolis Secret: ο αγαπημένος «μυστικός» και γευστικός προορισμός των Αθηναίων τα καλοκαίρια

acropolis-secret
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΜΑΙΟΥ 2017

Σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές της πρωτεύουσας, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου, το εστιατόριο Acropolis Secret του ξενοδοχείου Divani Palace Acropolis κάνει το δείπνο μοναδικό στη σκιά του Ιερού Βράχου και χωρίς να… κρατά μυστικά, συστήνει το νέο του μενού.

Με θέα σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία παγκοσμίως και σύμβολο της πόλης μας, την Ακρόπολη, το Acropolis Secret, το roof garden bar-restaurant του ξενοδοχείου Divani Palace Acropolis, καλωσορίζει με στυλ και καλαισθησία όσους το επιλέξουν για φαγητό. Εκτός, όμως, από την Ακρόπολη που κλέβει τις εντυπώσεις, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα δημιουργεί και το μοναδικό περιβάλλον με ατμοσφαιρικό φωτισμό, που δίνει στο δείπνο έναν μυσταγωγικό χαρακτήρα. Απόλυτα συμβατός με την αισθητική των ξενοδοχείων του Ομίλου Διβάνη, ο χώρος διακρίνεται από έναν αέρα απέριττης πολυτέλειας με τα καταπράσινα φυτά να απλώνονται περιμετρικά του εστιατορίου μετατρέποντας το Acropolis Secret σε έναν παράδεισο δροσιάς για τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού.

Μέσα σε όλα αυτά, προσθέστε και το νέο μενού, με γεύσεις που εμπνέονται από την ελληνική κουζίνα διαθέτοντας μια πλειάδα επιλογών για όλα τα γούστα και έχετε την ιδανική επιλογή για δείπνο. Στο νέο αυτό μενού θα βρείτε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα να σερβίρονται με σύγχρονα twist προσφέροντας αυθεντικές, γεμάτες γεύσεις. Τα κρητικά σπανακοτυροπιτάκια, οι κολοκυθοκεφτέδες με χαλούμι, αλλά και ο συνδυασμός σολομού ταρτάρ και σολομού καπνισμένου σε ξύλα βελανιδιάς με πούδρα από αβγοτάραχο Μεσολογγίου θα ανοίξουν μοναδικά το γεύμα σας.

Δοκιμάστε δροσερές σαλάτες, αλλά και την ελληνική καρμπονάρα με σύγκλινο Μάνης και νιώτικο κεφαλοτύρι. Κι αν είστε του ψαριού, πρέπει να ξέρετε ότι τα ολόφρεσκα ψάρια είναι πάντα ανάμεσα στις επιλογές, ενώ τα κρεατικά δίνουν δυναμικό «παρών» μέσα από το ψαρονέφρι σχάρας με βότανα και την ταλιάτα από μοσχαρίσιο διάφραγμα Black Angus. Δεν λείπει, φυσικά, το σουβλάκι κοτόπουλου που συνοδεύεται από baby πιπεριές γεμιστές με κουσκούς, το κεμπάπ με γιαουρτλού μέντας, αλλά και τα αρνίσια παϊδάκια που μαρινάρονται με ελληνικά βότανα δημιουργώντας ένα απίστευτα αρωματικό πιάτο.

Κι αν τρώτε πάντα… στην υγειά σας, η ενημερωμένη κάβα του εστιατορίου θα σας προσφέρει εκλεκτές επιλογές σε κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα για να συνοδεύσετε το δείπνο σας.

Ένα τέτοιο γεύμα δεν μπορεί παρά να τελειώσει γλυκά, με επιδόρπια που είναι επίσης εμπνευσμένα από την ελληνική ζαχαροπλαστική, αλλά ιδωμένα με μοντέρνα ματιά. Η σιφνέικη μελόπιτα με ανθότυρο και κανέλα κάνει παρέα με ένα δροσερό παγωτό μαστίχα και γλυκό κουταλιού περγαμόντο, ενώ η αρωματισμένη με γλυκάνισο καρυδόπιτα σερβίρεται με παγωτό parfait και σάλτσα passion fruit.

Μπορεί να βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, αλλά σας εγγυόμαστε ότι η ατμόσφαιρά του θα σας μεταφέρει μακριά από το πολύβουο κέντρο και θα αποτελέσει τον ιδανικό προορισμό για μια ανεπανάληπτη καλοκαιρινή απόδραση γεύσης!

Info
Acropolis Secret ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis
Παρθενώνος 19-25, Αθήνα, 210 9280100
ωράριο: 8.00μ.μ.–2.00π.μ.