Δοκιμάσαμε τη νέα ΕΖΑ ζ Fine Lager της ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης

eza
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2017

Η νέα ξανθιά μπίρα ΕΖΑ ζ Fine Lager μας δρόσισε στον κήπο του Μεγάρου, δίνοντας άλλη μια επιλογή στους λάτρεις του ζύθου για τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες.

Είναι ξανθιά, είναι εντυπωσιακή, είναι lager, παράγεται με 5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, περιέχει βύνη κριθαριού, λυκίσκο και μαγιά, διατίθεται σε συσκευασία φιάλης, κουτιού και βαρελιού και κάτι μας λέει ότι θα μας κρατήσει καλή παρέα το φετινό καλοκαίρι. Ο λόγος για τη νέα ξανθιά μπίρα ΕΖΑ ζ Fine Lager της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, η παρουσίαση της οποίας οδήγησε σε ένα όμορφο ανοιξιάτικο πάρτι στον κήπο του Μεγάρου, στο εστιατόριο Fuga, με πολλή μπίρα και πολλή ζωντανή μουσική από τη Μαριέττα Φαφούτη.

Μουσική, Εικαστικά, Βιβλίο και όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης 

Η ΕΖΑ ζ Fine Lager ήρθε για να ταράξει τα νερά και να εδραιωθεί στην κατηγορία της, αποτελώντας τη νέα ποιοτική ελληνική πρόταση στην κατηγορία των lager beers. Είναι μια ξανθιά μπίρα με γεμάτο σώμα και αρμονία γεύσης που παράγεται από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας, με το αρτεσιανό νερό του Παρνασσού και τις εκλεκτές ποικιλίες κριθαριών και λυκίσκου να συνθέτουν μία ευχάριστη, ευκολόπιοτη και δροσιστική μπίρα.

Έχει ελαφριά αρώματα και ελαφριά πικράδα και είναι κατάλληλη για να την απολαύσετε σε κάθε περίσταση, αλλά και να τη συνδυάσετε με την ελληνική κουζίνα.

Όλες οι παραστάσεις και οι πρωταγωνιστές τους, θεατρικά νέα, κριτικές και συνεντεύξεις

Με την προσθήκη αυτής της μπίρας, η ΕΖΑ αποδεικνύει ξανά πως έχει εξελιχθεί σε μία δυναμική εταιρεία με εξαιρετικής ποιότητας μπίρες τοπικής παραγωγής και εισαγωγής. Παράγει πέντε υψηλής γευστικής αξίας προϊόντα ζύθου, τις Pils Hellas, ΕΖΑ ζ premium pilsener & EZA ζ fine lager, BLUE Ιsland, Odyssey Special Beer & Berlin και παράλληλα εισάγει, διακινεί και εμπορεύεται τις Krombacher, Arcobräu και Gulden Draak.

Info
Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης