Mythos by Divani: μυθικές γεύσεις σε θαλασσινή αύρα

mythos-by-divani
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΜΑΙΟΥ 2017

Τώρα που καλοκαιριάζει, η διάθεσή μας αλλάζει και αναζητάμε κάτι από ατμόσφαιρα νησιού στις γαστρονομικές μας εξόδους. Το Mythos by Divani του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso, προσφάτως ανακαινισμένο, έχει φτιάξει την ιδανική ατμόσφαιρα γι` αυτό ακριβώς.

Ο «Μύθος της Θάλασσας» αποτέλεσε εστιατόριο του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Το ίδιο εστιατόριο πλέον είναι ανακαινισμένο, διατηρεί τη μοναδική του θέα και μετονομάζεται σε «Mythos by Divani», έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του στην πιο όμορφη γωνιά της πρωτεύουσας.

Στο Mythos by Divani θα «ζαλιστείτε» πριν δοκιμάσετε μπουκιά από τα πιάτα ή τα κρασιά του, αφού η ατμόσφαιρά του είναι άκρως μαγική και καλοκαιρινή, με την απέριττη πολυτέλεια να κυριαρχεί και τη θαλασσινή του αύρα να θυμίζει τόσο πολύ ατμόσφαιρα νησιού, που για λίγο θα ξεχάσετε ότι δεν βρίσκεστε (ακόμα) εν μέσω διακοπών.

Θα το βρείτε ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, με ανεμπόδιστη θέα στα καταγάλανα νερά του Αργοσαρωνικού, μυρωδιές της θάλασσας που φέρνουν στον νου νησιώτικες εικόνες και μοναδικής αισθητικής διακόσμηση του χώρου που συνδυάζει τον αρχοντικό χαρακτήρα των ξενοδοχείων του Ομίλου Διβάνη με την ανάλαφρη καλοκαιρινή διάθεση. Με το ηλιοβασίλεμα να δίνει ιδιαίτερο χρώμα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και τον ήχο του κύματος να φτάνει στην ακτή, το γεύμα στο Mythos by Divani μοιάζει να αναδεικνύεται σε μια ασυναγώνιστη εμπειρία.

Και για να περάσουμε στο… ψητό, όσο κι αν το περιβάλλον είναι ειδυλλιακό, τα πιάτα του είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής με τις γαστρονομικές επιλογές να περιστρέφονται γύρω από τους θησαυρούς της θάλασσας και τη μεσογειακή κουζίνα να κυριαρχεί σε ένα μενού όπου η παράδοση συναντά τις σύγχρονες τεχνικές.

Ξεκινήστε το γεύμα σας με μια κακαβιά όπως τη φτιάχνουν στα Δωδεκάνησα, γευτείτε θαλασσινά μαγειρεμένα σε κενό αέρος, απολαύστε μια ζουμερή αστακομακαρονάδα ή αφήστε τον μετρ να σας προτείνει κάποιο από τα ολόφρεσκα ψάρια που φθάνουν καθημερινά στην κουζίνα του εστιατορίου. Δεν λείπουν βέβαια και οι επιλογές για τους λάτρεις του κρέατος με το βοδινό μπιφτέκι Black Angus με μαύρη τρούφα και το Rib Eye Black Angus να κλέβουν τις εντυπώσεις, όσο τα επιδόρπια κλείνουν γλυκά κάθε δείπνο. Η σφαίρα σοκολάτας με μους Azelia Valrhona πάνω σε κέικ σοκολάτας αποτελεί τον απόλυτο πειρασμό, οι ζεστές φλογέρες γαλακτομπούρεκου φέρουν άρωμα παράδοσης διαθέτοντας ωστόσο ένα σύγχρονο twist καθώς σερβίρονται με παγωτό βανίλια και σιρόπι βύσσινο, ενώ τα παγωτά και οι γρανίτες ως συνώνυμο του καλοκαιριού βρίσκονται πάντα ανάμεσα στις must επιλογές.

Το Mythos by Divani απέχει μόλις 18 χιλιόμετρα από το πολύβουο κέντρο της πόλης, βρίσκεται στο ωραιότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με μια θέα που μαγεύει και γεύσεις που μένουν ανεξίτηλες, που σημαίνει ότι η εμπειρία σας εκεί δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

Info
Mythos by Divani
Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη 210 8911100
Ωράριο: Καθημερινά 8 μ.μ. - 2 π.μ. (Κυριακές κλειστά)