Beerfest: Στον Βύρωνα η μπίρα θα ρέει άφθονη τις επόμενες ημέρες

mpures1
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2017

Το καλοκαίρι είναι (σχεδόν) εδώ και η μπίρα έχει αρχίσει ήδη να μπαίνει πιο συχνά στο ποτήρι μας. Ευκαιρία να την απολαύσουμε ακόμη περισσότερο στη 2η Γιορτή Μπίρας του Βύρωνα που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Μαΐου.

Όλες οι μικρές ζυθοποιίες με τις μπίρες τους θα καταφτάσουν σήμερα στον Βύρωνα, στο πλαίσιο της 2ης Γιορτής Μπίρας και για τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη γιορτή ζύθου. Οι περσινοί αριθμοί, άλλωστε, μιλούν από μόνοι τους, με 60 drafts, 150 ετικέτες και πάνω από 8.000 επισκέπτες να προσφέρουν την αγκαλιά τους στην πρώτη προσπάθεια.

Φέτος, το φαγητό και η μουσική θα αποτελέσουν ξεχωριστές εκπλήξεις και ιδιαίτερο λόγο επίσκεψης στο Beerfest, με επιλεγμένα σχήματα και ιδιαίτερες γευστικές επιλοογές.

Μοναδικές beer, street-food προτάσεις, από εξαιρετικές πρώτες ύλες, θα συνοδεύουν ιδανικά τη μπίρα που θα επιλέξετε, ενώ καθημερινά θα πραγματοποιούνται τρεις συναυλίες από τους καλύτερους στο είδος τους (η μοναδική Φωτεινή Βελεσιώτου, η Αγγελική Τουμπανάκη, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Μανώλης Πάππος και η Ανατολή Μαργιόλα, ο Ηaig Yazdjian, ο Στάθης Άννινος με την Άννα Λινάρδου και οι παραδοσιακοί Σκορδαλός και Επιτροπάκης, είναι μόνο κάποιοι από τους συμμετέχοντες).

Έτοιμοι;

Info
2η Γιορτή Μπίρας Βύρωνα
Θέατρο Βράχων Βύρωνα
25-28 Μαΐου, από τις 19.00
Κόστος ημερήσιου εισιτηρίου: 5 ευρώ, για όλες τις ημέρες: 12 ευρώ.