Skinos Thalassa Limited Edition 2017: μια «θάλασσα» που μοσχοβολά χιώτικη μαστίχα

skinos-thalassa
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Το ποτό που φιλοξενεί τη Μεσόγειο στην καρδιά του, το Skinos Mastiha Spirit, γιορτάζει το καλοκαίρι του 2017 με μια "Thalassa" συλλεκτική φιάλη.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και επίσημα γι' αυτό και το θέμα της 4ης συλλεκτικής φιάλης του Skinos Thalassa Limited Edition 2017, εμπνέεται από τη φύση των ελληνικών θαλασσών, την ποικιλόμορφη ζωή που αναδύεται από αυτή, την πλούσια χλωρίδα και πανίδα των ομορφότερων βυθών της Γης.

Εμείς το απολαμβάνουμε ιδανικά με τόνικ, δημιουργώντας έτσι το Skinos Tonic το ποτό του ελληνικού καλοκαιριού με την μοναδική γεύση μαστίχας να συνδυάζεται με τη δροσιά του τόνικ.

Και για όσους δεν γνωρίζουν, το Skinos Mastiha Spirit είναι το μοναδικό ποτό μαστίχας που παράγεται από απόσταξη μαστίχας χωρίς προσθήκη αρωμάτων (essence) ή μαστιχέλαιου, το μεγαλύτερο επώνυμο ελληνικό λικέρ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο σε εξαγωγές σε πάνω από 15 χώρες με σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ποτών, όπως το San Francisco World Spirits Competition και το Spirits International Prestige (SIP) awards.