To Chefi αναδεικνύει τα μούρα σε πρωταγωνιστή για μία ημέρα

chefi Christos Chatzigiannis
ΤΡΙΤΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Το καλοκαίρι έφτασε, τα φρούτα γίνονται ολοένα και πιο ελκυστικά για όλους και το Chefi αποφάσισε να αφιερώσει αυτή την Τετάρτη σε μια εκλεκτή κατηγορία φρούτων, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, παρουσιάζοντας πιάτα στα οποία πρωταγωνιστούν.

Οι φράουλες, τα cranberries, τα βατόμουρα και όλα τα φρούτα της οικογενείας των μούρων έχου τη θέση τους αυτή την Τετάρτη 7/6 στο A Berry Berry Good Menu του εστιατορίου Chefi στο Χαλάνδρι. Ο ταλαντούχος σεφ, Αλέξανδρος Κοσσυβάκης, αναλαμβάνει να παρουσιάσει για μία μέρα πιάτα ιδιαίτερα εμπνευσμένα και καλοκαιρινά, με βάση τα μούρα.

Κι αν δεν μπορείτε να φανταστείτε περί τίνος πρόκειται, να σας πούμε ότι στο μενού θα βρείτε gazpacho κεράσι με αβοκάντο και καβουρόψυχα, mille feuilles μελιτζάνας με cranberries, προσιούτο, ανθότυρο και βινεγκρέτ φράουλας, ριζότο με κόκκινα berries, σπαράγγια και Thai curry cream, χοιρινό φιλέτο με απαλή σως φράουλας και μπαλσάμικου, αρακά, γλυκοπατάτα και γλυκόξινα κεράσια και για το τέλος –τι άλλο- cheese cake βατόμουρο με μπισκότο αμυγδάλου και ganache τζιαντούγια.

Το μενού προβλέπεται άκρως αρωματικό, με γεύση στα… κόκκινα!

Info
Chefi The Restaurant
Περικλέους 31, Χαλάνδρι, 210 6815774
Κόστος μενού: 30 ευρώ το άτομο.