Η μεγαλύτερη γιορτή του Μεσογειακού Cocktail ξεκίνησε

skinos-thalassa
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Το Mediterranean Cocktail Festival by Skinos είναι γεγονός και θα διαρκέσει μέχρι και τις αρχές Ιουλίου με τα Skinos cocktails να κυκλοφορούν εντός κι εκτός Ελλάδας.

Ξεκίνησε στα μέσα του Ιούνη και μέχρι και τις 2 Ιουλίου, περισσότερα από 80 bars σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και σε Λευκωσία, Λεμεσσό και Βυρηττό θα σερβίρουν Skinos cocktails φτιαγμένα με υλικά της μεσογειακής φύσης, σε μια εποχή που λίγα πράγματα φαντάζουν απολαυστικότερα από δροσιστικά, γευστικά cocktails. Φιλοξενία, ηλιόλουστη διάθεση, διασκέδαση, φρεσκάδα, ποιότητα και ξεχωριστή γεύση είναι μόνο κάποιες από τις θεμελιώδεις αξίες του «Μεσογειακού Cocktailing» κατά προέκταση και του Mediterranean Cocktails Festival.

Η φιλοσοφία των μεσογειακών cocktails και bartending, άλλωστε, έχει να κάνει με την επικέντρωση, την αφοσίωση και την έμπνευση των επαγγελματιών του χώρου από τις υπέροχες, ολόφρεσκες πρώτες ύλες που γεννιούνται στις ακτές της Θάλασσας της Μεσογείου.

Η μεγαλύτερη γιορτή του μεσογειακού κοκτέιλ, όμως, συνδυάζει και την ευκαιρία να κερδίσει κάποιος ταξίδια και μοναδικά δώρα, αφού συμμετέχοντας στον Διαγωνισμό και ψηφίζοντας το αγαπημένο Mediterranean Cocktail από τα bars που επισκέπτεστε, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα ταξίδι στη Μύκονο.

Info
www.skinosmcf.gr