(Γευστικό) summer in the city στο Athens Plaza

athens-plaza
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Μπορεί να μην περιμένατε ποτέ ότι στην πλατεία Συντάγματος το καλοκαίρι θα έπαιρνε άλλη διάσταση, αλλά το Athens Plaza έχει άλλα σχέδια και μάλιστα άκρως γευστικά.

Το Plaza Cafe και το εστιατόριο The Parliament του ξενοδοχείου NJV Plaza δημιουργούν ξεχωριστές γεύσεις και καθιστούν το κέντρο της Αθήνας έναν πολύ δροσερό και φιλόξενο προορισμό.

Ο σεφ Νίκος Γιαννόπουλος με την υπέροχη ομάδα του δημιουργούν τις καλύτερες επιλογές φαγητού, για όλες τις ώρες της ημέρας και όλα τα γούστα. Συγκεκριμένα, σας περιμένουν απολαυστικές επιλογές Plaza Combos από 11,5 ευρώ, μαζί με μια παγωμένη μπίρα, αλλά και επιλογές Plaza Specials που συνδυάζουν την κυρίως επιλογή σας με σαλάτα και συνοδευτικό, με 23 ευρώ.

Ο σεφ Νίκος Γιαννόπουλος

Το πλούσιο μενού του Plaza Café περιλαμβάνει και άλλες εξαιρετικές επιλογές φαγητού, αλλά και μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, εκπληκτικών κρασιών με το ποτήρι, εμπνευσμένων δροσερών κοκτέιλ, απολαυστικών παγωτών Mövenpick και μοναδικών γλυκών του Pastry Chef, Διονύση Αλέρτα.

Ειδικά για την καλοκαιρινή περίοδο, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ο σεφ Νίκος Γιαννόπουλος ετοιμάζει καθημερινά ένα εξαιρετικό σετ μενού αποτελούμενο από σαλάτα, κυρίως, γλυκό και 1 ποτήρι κρασί στην τιμή των 29 ευρώ.

Info
Athens Plaza
Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα
210 3352400