Κερδίστε ένα γεύμα για δύο στο Chefi

chefi Christos Chatzigiannis
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ένα πλήρες δείπνο για δύο σάς χαρίζει το boutique εστιατόριο του Χαλανδρίου, με τον καταπράσινο κήπο και τη χαλαρή ατμόσφαιρα, που βρίσκεται στο επίκεντρο των γαστρονομικών αναζητήσεων και συζητήσεων της Αθήνας. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει στις 10 Ιουλίου.

Δεν μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά ότι το φαγητό του είναι το καλύτερο του κόσμου, αλλά μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως όταν οι γεύσεις της μεσογειακής κουζίνας φλερτάρουν με τις διεθνείς και το αποτέλεσμα είναι πιάτα όπως χταπόδι στη σχάρα με πινελιά από μελάνι σουπιάς, ούζο jelly, σούσι λαχανικών και καπνιστή μελιτζάνα, κριθαρότο γαρίδας με chorizo, αϊολί σαφράν και κοτόπουλο φιλέτο σχάρας με νιόκι, πεπερονάτα, ελαφριά σως ντομάτας και φρέσκων μυρωδικών, τότε σίγουρα οι γευστικοί κάλυκες παίρνουν… θέση.

Σε έναν πανέμορφο χώρο στο Χαλάνδρι, με καταπράσινη αυλή ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές γαστρονομικές μας εξορμήσεις, λίγο πιο έξω από το πολύβουο κέντρο του Χαλανδρίου, το Chefi διατηρεί ένα χαλαρό και φιλόξενο περιβάλλον και πολύ καλό κι ενημερωμένο service από ανθρώπους που δείχνουν να ευχαριστιούνται και να απολαμβάνουν τη γαστρονομική περιπέτεια στην οποία συμμετέχουν, επιδιώκοντας να συνθέσουν την ιδανική εμπειρία στους επισκέπτες, τόσο με τις γνώσεις, όσο και με τη διάθεσή τους.

Christos Chatzigiannis

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η ομάδα του Chefi απαρτίζεται από πολύ ιδιαίτερα άτομα, με επικεφαλής σεφ τον Αλέξανδρο Κοσσυβάκη, ο οποίος πιστεύει ότι ακράδαντα αυτό που δήλωσε κάποτε ο γάλλος λάτρης της γαστρονομίας, Jean Anthelme Brillat-Savarin, ότι η ανακάλυψη ενός καινούργιου πιάτου συνεισφέρει περισσότερο στην ανθρώπινη ευτυχία από την ανακάλυψη ενός καινούργιου αστεριού. Στο Chefi έχουν ως μότο ότι δεν μπορεί κάποιος να σκεφτεί καλά, να αγαπήσει καλά, να κοιμηθεί καλά, αν δεν έχει φάει καλά και κάνουν τα πάντα για να μπορούμε να τα κάνουμε όλα καλά, απολαμβάνοντας γαστρονομικές εμπειρίες από ένα λαχταριστό μενού με επιλεγμένα ορεκτικά, κυρίως πιάτα και επιδόρπια με προσεγμένα υλικά, βασισμένο στην εποχικότητα και πάνω απ’ όλα χορταστικό και υψηλού επιπέδου.

Christos Chatzigiannis

Ο σεφ Αλέξανδρος Κοσσυβάκης

Το μενού του συνοδεύει και η λίστα κρασιών, η οποία είναι ενημερωμένη με κρασιά από ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και από Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Αργεντινή και επιλογές από αφρώδη μέχρι ροζέ, αλλά και μπίρες, και εμπνευσμένα κοκτέιλ.

Κάθε τόσο, μάλιστα, διοργανώνει και διάφορες εκδηλώσεις, όπως μπάρμπεκιου ή ειδικές ημέρες αφιερωμένες σε κάποιο υλικό, όπως η πρόσφατη έμπνευση για πιάτα με μούρα που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουνίου, ώστε να μας κρατά σε εγρήγορση και να διοχετεύει την έμπνευση του σεφ και της ομάδας του σε καλομαγειρεμένες δημιουργίες.

Αν ψάχνετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας με πιάτα που δανείζονται στοιχεία από διάφορες κουλτούρες του κόσμου και ταυτόχρονα να χαλαρώσετε σε έναν όμορφο κήπο που ξέρετε ότι θα σας φροντίσουν, μια βόλτα από το Chefi επιβάλλεται. Είναι ευκαιρία να ανακαλύψετε και αν όντως σερβίρει το καλύτερο φαγητό στον κόσμο.

Στο χαλαρό και φιλόξενο αυτό περιβάλλον το πλούσιο και λαχταριστό μενού πρωταγωνιστεί και προσκαλεί έναν από εσάς με τον/τη συνοδό του σε ένα πλήρες ξεχωριστό δείπνο το οποίο θα περιλαμβάνει δυο ορεκτικά, δυο κυρίως πιάτα, δυο γλυκά και μια φιάλη κρασί. Η πρόσκληση για τον τυχερό και την παρέα του ισχύει για όλες τις μέρες από Τρίτη έως Πέμπτη μετά τις 20:00, εκτός από εκείνες με τα θεματικά βράδια.

Info
Περικλέους 31, Χαλάνδρι
2106815774
από 35 ευρώ το άτομο