Στο 2ο FIX Athens Food Market το φαγητό «στο πόδι» παίρνει άλλη διάσταση

2o-fix-athens-food-market Pantelis_Chadoulis_photography
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Όσοι δεν το έχετε ήδη επισκεφτεί από τις 15 Ιουνίου που ξεκίνησε, έχετε ακόμη καιρό μέχρι τις 2 Ιουλίου να κατηφορίσετε προς την πλατεία Κλαυθμώνος και να δοκιμάσετε γεύσεις από χέρι για απόλαυση στο… πόδι!

Η υψηλή γαστρονομία βγήκε και φέτος για δεύτερη χρονιά στο δρόμο, με το 2ο FIX Athens Food Market summer edition (σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αθηναίων), όπου μπορεί κανείς να απολαύσει «ψαγμένες» συνταγές από το χέρι γνωστών σεφ, σε πολύ προσιτές τιμές, με φόντο funky καντίνες-εστιατόρια προχωρημένης αισθητικής. Σε όλο αυτό προσθέστε pop-up στέκια αγαπημένων προϊόντων σε πρωτότυπες εκδοχές, καταπληκτική μουσική και πολλές εκπλήξεις που ολοκληρώνουν τη μοναδική αυτή εμπειρία, που έχει κεντρικό υποστηρικτή την αγαπημένη ελληνική μπύρα FIX.

Τα signature πιάτα, που εκφράζουν με δημιουργικούς τρόπους gourmet τάσεις από όλο τον κόσμο, έχουν πίσω τους το Food Μafia, το Hellmann's Burger Truck, το PollyMaggoo, το Sushi Q, το 7 Food Sins, το PO' BOYS slow-smoked barbeque, το Che, τους Ψαράδες, το the Noodles Project by Knorr Asia, το 2Mαζί και το Κάπα Οκτώ point. Την απόλαυση απογειώνουν, οι παγωμένες μπύρες FIX, η FIX Άνευ, η νέα πρόταση της FIX χωρίς αλκοόλ και τα απίθανα παγωτά Algida, Ben &Jerry’s και Scandal.

Info
2ο FIX Athens Food Market
Πλατεία Κλαυθμώνος
Είσοδος ελεύθερη, ώρες λειτουργίας: Κυριακή με Πέμπτη από τις 12:00 μέχρι τις 22:00, Παρασκευή και Σάββατο από τις 12:00 έως τις 00:00