Golden Wednesdays με πρωταγωνίστρια την (ξανθιά) μπίρα

ksanthia-mpura
ΤΡΙΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Οι Χρυσές Τετάρτες συνεχίζονται κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα στα καταστήματα του Golden Hall και αυτή η Τετάρτη θα μυρίσει… μπίρα και ασιατικές γεύσεις, με τη φιλοξενία του Wagamama.

Oι Χρυσές Τετάρτες είναι το γαστρονομικό ραντεβού στα καταστήματα του Golden Hall, που λειτουργεί ως γευστική γέφυρα μέχρι το δεύτερο προγραμματισμένο «Hall Of Taste», τον Οκτώβριο 2017. Πρόκειται για εμβόλιμες γευστικές Τετάρτες που προετοιμάζουν με τον πιο ωραίο τρόπο για το επόμενο εντυπωσιακό φεστιβάλ και κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα πραγματοποιείται συνάντηση σε ένα από τα καταστήματα (από τις 19:00 έως τις 20:00) για κάποιο διαφορετικό συναρπαστικό γαστρονομικό event με πρωταγωνιστές τα κρασιά, τα spirits και τους συνδυασμούς τους. 

Αυτή την Τετάρτη 28/6 σειρά έχει το Wagamama και πρωταγωνίστρια του event θα είναι η μπίρα και συγκεκριμένα κάποιες ξεχωριστές ξανθές μπίρες από την ασιατική πλευρά, αλλά και η ελληνική Odyssey.

Στο τεταρτιάτικο αυτό event, o Νικολά Ραδίσης του www.beerbartender.gr, θα μοιραστεί τις γνώσεις του για την μπίρα και ταυτόχρονα τα καλοκαιρινά ασιατικά πιάτα του Wagamama θα βοηθήσουν στους γευστικούς συνδυασμούς.

Κάντε την κράτησή σας και περάστε την Τετάρτη σας με ασιατικό χρώμα ανάμεσα σε... ξανθές.

Info
Golden Hall, Wagamama
Λεωφόρος Κηφισίας 37Α και Σπύρου Λούη, 2ος όροφος 210 6836844