Στο Noel μύρισε… Ιρλανδία

roekaico Andres Poveda
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Το premium blended Irish whiskey ROE&CO γιόρτασε την είσοδό του στην οικογένεια της Diageo με ένα εντυπωσιακό event «ιρλανδικής καταγωγής» που πραγματοποιήθηκε στο Noel.

Το Noel που φημίζεται για τη διακόσμηση, αλλά και για τα ξεχωριστά και γευστικά event του, δεν έχασε την ευκαιρία να φιλοξενήσει και πρόσφατα μια εντυπωσιακή εκδήλωση με πρωταγωνιστή το ROE&CO, το νέο premium blended Irish whiskey της Diageo. Στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του, o κόσμος είχε την ευκαιρία να βιώσει από κοντά μια ξεχωριστή συνάντηση, όπου η χρυσή εποχή του ιρλανδέζικου whiskey συναντήθηκε με το φιλόδοξο όραμα της Diageo.

Andres Poveda

Η βραδιά ξεκίνησε με το ξεχωριστό Roe & Roots cocktail με φυσικό χυμό αχλαδιού και λεμονιού, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Μεγαλοκονόμος, επικεφαλής Bartender του Noel και έτσι οι καλεσμένοι είχαν την πρώτη τους γευστική δοκιμή και μύηση στην κουλτούρα του Ιρλανδικού whiskey. Η πλούσια κληρονομιά η γεύση και τα μείγματα του ιρλανδικού whiskey τονίστηκαν και από τον Χάρη Ψαρούδα, Διευθυντή των Reserve Brands της Diageo Hellas, ενώ η κυρία Catherine Aylward, Chargé d’ Affaires της Πρεσβείας της Ιρλανδίας και επίτιμη καλεσμένη της εκδήλωσης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ηπρωτοβουλία της Diageo να λανσάρει το ROE&CO συμβάλλει έμπρακτα στην ενίσχυση της νέας εποχής που έχει αρχίσει να «χαράσσεται» για το ιρλανδικό whiskey.

Στη συνέχεια, το μοναδικό tasting session από τον Peter O’ Connor, ROE&CO Brand Ambassador, «απελευθέρωσε» όλα τα ξεχωριστά αρώματα αχλαδιού και καπνιστής δρυός, κρεμώδους βανίλιας και καψαλισμένης ζάχαρης που περιέχονται στο ROE&CO. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της Φανής Σπυριδάκη, ιδιοκτήτριας του Noel και την προσωπική της εμπειρία από τη παγκόσμια παρουσίαση στο Δουβλίνο, μεταφέροντας τους καλεσμένους με γλαφυρό τρόπο στη χώρα προέλευσης του ROE&CO.

Για το τέλος, φύλαξαν το RΟΕ&CO Joy Street cocktail, με λικέρ βερίκοκο, σταγονίδια βρώσιμου αρώματος δρυός και ανθόνερου με μέλι, που άφησε μια επίγευση υψηλής ποιότητας, όπως ακριβώς το ROE&CO. Το cocktail συνοδεύτηκε εξαιρετικά με το special Ιrish menu, ειδικά προετοιμασμένο για την εκδήλωση, από το οποίο δεν έλειπαν παραδοσιακές γεύσεις από την Ιρλανδία, όπως Irish shepherd’s pie, creamy cabbage & corn beef canapes.