Καλοκαιρινό Vegan Life Festival με ελεύθερη είσοδο

vegan-life-festival
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Η Αθήνα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για 2η συνεχόμενη φορά το Vegan Life Festival και να μοιραστεί τη vegan φιλοσοφία, κουλτούρα και γεύση εν μέσω καλοκαιριού.

Η Κυριακή 9/7 στην Τεχνόπολη θα πάρει έναν πιο vegan χαρακτήρα με το Vegan Life Festival που… μαγειρεύεται πυρετωδώς και θα έχει ελεύθερη είσοδο για όλους.

Το 1ο Vegan φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο έδειξε ότι η πόλη μας αναζητά το διαφορετικό και θέλει να εξερευνήσει τη vegan κουλτούρα, που απέχει από οτιδήποτε περιλαμβάνει εκμετάλλευση και κακοποίηση ζώων για δική μας ευχαρίστηση, είτε διατροφική, είτε άλλου τύπου. Με περισσότερους από 6.500 επισκέπτες σε μία μέρα, το Vegan Life Festival επιστρέφει δυναμικά για να δείξει στον κόσμο πως το να είσαι vegan είναι εύκολο, οικονομικό, διασκεδαστικό και έχει πάρα πολλά οφέλη σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Φέτος, η γιορτή θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και θα περιλαμβάνει περισσότερες ομιλίες, εργαστήρια, ενημερωτικό υλικό, σταθερό χώρο με δραστηριότητες για παιδιά, τη μεγαλύτερη έκθεση cruelty free και vegan προϊόντων, καθώς και πολύ, λαχταριστό, vegan φαγητό που θα επιμεληθούν οι καλύτερες vegan και vegan friendly επιχειρήσεις εστίασης, για να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι.

Και κάπως έτσι θα έχει ο κόσμος την ευκαιρία να ενημερωθεί για έναν πιο ειρηνικό vegan τρόπο ζωής και τα πολλαπλά οφέλη του, τα ζώα, το περιβάλλον, την υγεία τους, τόσο από καταξιωμένους επιστήμονες όσο και από ενεργά μέλη της vegan κοινότητας στην Ελλάδα.

Info
Vegan Life Festival
Πειραιώς 100, Τεχνόπολη, Γκάζι
Κυριακή 9/7 13.00-0.00