Λαμπερά δείπνα με καλό σκοπό σχεδιάζονται στη Χαλκιδική

treehouse
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Το Cooking for Charity συνεχίζεται και φέτος στο Treehouse του Ekies All Senses Resort, στην Βουρβουρού Χαλκιδικής, με 3 διακεκριμένους σεφ.

Το 2016 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Χαλκιδική, στο ξενοδοχείο Ekies All Senses Resort, το πρώτο Cooking for Charity, μια σειρά δείπνων φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Φέτος, ο Δημήτρης Παμπόρης δίνει ξανά πνοή στην ίδια φιλανθρωπική σειρά δείπνων, με στόχο την καταπολέμηση της σπατάλης φαγητού, με συνοδοιπόρο τη μη κερδοσκοπική εταιρία «Μπορούμε».

Στο πλαίσιο του φετινού Cooking for Charity, οι σεφ που θα λάβουν μέρος και θα παρουσιάσουν στον κόσμο τα εμπνευσμένα πιάτα τους είναι ο Θοδωρής Παπανικολάου του Athens Was, o… αστεράτος γάλος σεφ Pascal Favre d` Anne και ο Arnaud Bignon από το Greenhouse του Λονδίνου, ο οποίος έχει περάσει και από τη δική μας Σπονδή, μένοντας για περίπου 6 χρόνια.

Ξεκινώντας από αριστερά, ο σεφ Θοδωρής Παπανικολάου, ο σεφ Pascal Favre d` Anne και ο σεφ Arnaud Bignon

Συγκεκριμένα, ο σεφ Θοδωρής Παπανικολάου βρίσκεται στο Treehouse στις 19 και 20 Αυγούστου, ο σεφ Pascal Favre d` Anne θα πάρει τα ηνία στις 26 και 27 Αυγούστου και τέλος, στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου το «τιμόνι» θα πιάσει ο σεφ Arnaud Bignon.

Αν πρόκειται να βρίσκεστε στη Χαλκιδική αυτές τις ημέρες εξασφαλίστε από νωρίς το τραπέζι σας, καθώς το εστιατόριο είναι μόλις 12 θέσεων.

Info
www.ekies.gr/
23750 91000