Τι να περιμένουμε ακόμη από το 3ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Andronis Exclusive

lauda Tryfon Georgopoulos

Θέα στο μπλε από το εστιατόριο Lauda

ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ξεκίνησε στις 27 Ιουνίου, θα διαρκέσει ως τις 26 Σεπτεμβρίου κι ακόμη έχουμε να δούμε πολλά στο πλαίσιο του διεθνούς φεστιβάλ γαστρονομίας Andronis Gastronomy 2017.

Το 3ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Andronis Gastronomy 2017 βρίσκεται σε εξέλιξη και πραγματοποιείται για άλλη μια χρονιά στα γραφικά εστιατόρια του ομίλου, Lycabettus, Lauda, όπως επίσης και το καινούργιο Throubi στη Σαντορίνη.

Μετά τον πολυβραβευμένο σεφ Sergio Bastard στο Lycabettus, τον executive chef στο δύο αστέρων Michelin εστιατόριο “Sketch” Hervé Deville και τον Arnaud Bignon, διευθυντή δύο εστιατορίων βραβευμένα με αστέρια Michelin, το φεστιβάλ συνεχίζεται 1-2 Αυγούστου με τον Paolo Casagrande του αστεράτου εστιατορίου Lasarte στην Βαρκελώνη, ο οποίος θα βρεθεί στο εστιατόριο Lauda της Σαντορίνης.

Tryfon Georgopoulos

Το ατμοσφαιρικό Lycabettus στη Σαντορίνη

Στη συνέχεια, στις 10-11 Αυγούστου σειρά έχει ο Γαλλο-Βάσκος σεφ, William Mahi, που φέρνει την Μανίλα και τις Φιλιππίνες στον διεθνή γαστρονομικό χάρτη και θα βρεθεί στο Lycabettus, ενώ ο πιστός στις παραδόσεις της γκουρμέ γαλλικής κουζίνας, ο Γιάννης Παρίκος θα μαγειρέψει στο Throubi στις 17 Αυγούστου.

Τα επόμενα ονόματα είναι ο Emmanuel Renaut, σεφ και ιδρυτής του Flocons de Sel, του θρύλου των 3 αστέρων Michelin, o οποίος θα βρίσκεται στις 22-23 Αυγούστου στο Lycabettus, o Σπύρος Αγιούς, που αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά ταλαντούχων σεφ με στόχο την προώθηση της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας σε διεθνής γευσιγνώστες και θα μαγειρέψει στις 29 Αυγούστου στο Lauda, o Βασίλης Μουρατίδης που έχει βραβευτεί επί σειρά ετών με το Toque d’Or για την γαστρονομική του δουλειά στο Danai και θα βρίσκεται στις 13 Σεπτεμβρίου στο Throubi της Σαντορίνης και ο Oscar Calleja, ο οποίος θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο δημοφιλής σεφ της γαστρονομικής σκηνής και θα βρίσκεται στο Lauda στις 26 Σεπτεμβρίου.

Info
3ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Andronis Gastronomy 2017