Ελληνικό πρωινό και με τη βούλα στο Ηyatt Regency Thessaloniki

hyatt-elliniko-proino
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Το πρωινό του πολυτελούς ξενοδοχείου Ηyatt Regency Thessaloniki φέρει πλέον τη σφραγίδα TÜV HELLAS και τη βεβαίωση για τη Χρήση του Σήματος «Ελληνικό Πρωινό», παρουσιάζοντας πληθώρα ελληνικών γεύσεων για να ξεκινήσει καλά η μέρα στη συμπρωτεύουσα.

Ο φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) ολοκλήρωσε την Επιθεώρηση Αστεροποίησης του πολυτελούς ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki και ταυτόχρονα τις απαιτούμενες διαδικασίες για τη Χορήγηση Βεβαίωσης για τη Χρήση του Σήματος «Ελληνικό Πρωινό». To Ηyatt Regency Thessaloniki πληροί σε απόλυτο βαθμό τις προϋποθέσεις που θέτουν τα πρότυπα, όπως αυτά έχουν οριστεί από το Ξ.Ε.Ε. (Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος).

Πιστοποιημένο ελληνικό πρωινό στο Hyatt Regency Thessaloniki

Το Ξ.Ε.Ε. έχει αναπτύξει το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» με αντικείμενο τον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στα ελληνικά ξενοδοχεία με χαρακτηριστικά ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα που αναδεικνύουν τη γαστρονομική παράδοση και ταυτότητα κάθε ελληνικού τουριστικού προορισμού.

Η χορήγηση βεβαίωσης από τον Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) διασφαλίζει πως το Hyatt Regency Thessaloniki ακολουθεί το εδεσματολόγιο που ορίζεται για την περιοχή λειτουργίας του, οι προμηθευτές των προϊόντων του είναι εγκεκριμένοι και καταγεγραμμένοι στα μητρώα του Ξ.Ε.Ε. και το ξενοδοχείο προάγει με αυτόν τον τρόπο τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας, ως κύριο στοιχείο της ταυτότητας του πρωινού του.