Το εστιατόριο Canal μας δίνει άλλον ένα λόγο να κατέβουμε στο ΚΠΙΣΝ

canal
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Με θέα –τι άλλο- το κανάλι, το Canal Café σερβίρει καφέ και φαγητό, μετατρέποντας το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία γαστρονομικού και πολιτιστικού τύπου.

Αν οι δωρεάν προβολές, οι συναυλίες, η Εθνική Λυρική Σκηνή, οι εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας, το αίθριο, ο άπλετος χώρος για παιδιά, τα μουσικοχορευτικά events και ο σύγχρονος σχεδιασμός του ΚΠΙΣΝ δεν έχουν καταφέρει ακόμη να σας κατεβάσουν στα νότια, τότε ίσως το νέο του εστιατόριο Canal τα καταφέρει.

Σε μια όμορφη τοποθεσία πάνω στο κανάλι, το Canal Café ανοίγει τις πόρτες του για καφέ και φαγητό με το γνωστό εστιατόριο It του Κολωνακίου να βρίσκεται πίσω από το εγχείρημα και τον σεφ Ανδρέα Λαγό να υπογράφει το μενού, ο οποίος μάλιστα είχε επιμεληθεί το μενού του It όταν άνοιξε κι εκείνο τις πόρτες του στο Κολωνάκι. Αρωματικές μπρουσκέτες, λαχταριστά σάντουιτς, προσεγμένες αραβικές πίτες και πλούσια μπέργκερ είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που μπορείτε να δοκιμάσετε εκεί ή να απολαύσετε τον καφέ σας.

Το Canal άνοιξε μέσα στο καλοκαίρι, στο τέλος του Ιουνίου και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τις γεύσεις του για να σας πούμε περισσότερα.

Info
Canal Café Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ευριπίδου 6,  Καλλιθέα, 2130436464.