Η Αθήνα έχει άλλη γεύση από το Olive Garden

olive-garden
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Πλήρως ανακαινισμένο, το Olive Garden συνθέτει ένα άκρως πολύχρωμο και καλοκαιρινό μενού και περιμένει να μας ξανασυστήσει την Αθήνα από ψηλά και με μπόλικη νοστιμιά.

Στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου Τιτάνια, το πλήρως ανακαινισμένο Olive Garden υπόσχεται να μας κάνει να ξεχάσουμε τη ζέστη και την καθημερινότητα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να περιπλανηθούμε πάνω από την πόλη, αφήνοντας τον ουρανίσκο να γευτεί τις γαστρονομικές δημιουργίες του νέου μενού που έχει επιμεληθεί ο σεφ Χρήστος Τζιλήρας και η ομάδα του.

Το φιλέτο από λαυράκι με λεμονάτα χόρτα εποχής με τοματίνια, ελιές και κάππαρη και κρέμα ταραμά με γλυκάνισο

Το νέο μενού περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων- κολοκυθάκια με θαλασσινά, βιολογικό πλιγούρι και μάραθο αυγολέμονο, πούδρα αυγοτάραχου και μυρώνια, όπως επίσης δροσερά φιλέτα από λαυράκι, λεμονάτα χόρτα εποχής με τοματίνια, ελιές και κάππαρη, κρέμα ταραμά με γλυκάνισο, αλλά και γεμιστό κοτόπουλο με μελιτζάνα, θυμάρι και ταλαγάνι, πουρέ ψητής πιπεριάς Φλωρίνης και καραμελωμένα καρότα. Και για το τέλος, μους σοκολάτας γάλακτος με βάση τραγανής βάφλας, κουλί από φρέσκες φράουλες και παγωτό φιστίκι για να κλείσει γλυκά το γεύμα.

Info
Olive Garden, Ξενοδοχείο Τιτάνια
Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, 2103326260.